| FallenDemon a întrebat:

M-am reapucat de flotarii si in ultima vreme la un moment dat imi "cedeaza"bratul drept, muschi in special ( bicepsul si tricepsul )ma dor ingrozitor... habar n-am de la ce-i poate pentru ca nu ma incalzesc inainte sau nu ma hidratez suficient thinking Multumesc pentru ajutor!

Răspuns Câştigător
| Sk8Boy10 a răspuns:

Salut nu te speria este din cauza ca nu esti obisnuit cu efortul incearca sa o iei mai usor incalzestete bine apoi incepe flotarile si nu dintr-o data 50 de flotari azi 10 maine 20... sper ca eam ajutat poate`mi dai o funda

| FallenDemon explică (pentru Sk8Boy10):

Http://hundredpushups.com/index.html asta-i site-ul pe care am programul faza-i ca saptamana trecuta am facut 90 fara stres si miercuri trebuia sa fac 100 dar pe la 50-60 mi-a cedat bratul :| Mersi de ajutor

6 răspunsuri:
| TeodoraBoom a răspuns:

Inainte trebuie sa te incalzesti suficient.

Răspuns utilizator avertizat
| DreamHouseit a răspuns:

Au si dreptate amici de mai jos dar eu cred asta.
Mi s-a intamplat si mie asa ceva nu este din cauza ca nu te incalzesti sau chesti din astea motivul este ca u nu ai mai facut deci ai spus ca te-ai reapucat asa si eu facem acu 4-5 luni si cand m-am apucat dintr-o data nu mai aveam putere in brate.
Daca o sa faci cate 50 in fiecare zi timp de 0 saptamana sunt sigur ca nu o sa te mai doara nimica si dupa incepi si u cu mau multe tongue 100-200 eu nu ma laud dar acum fac cate 500 intr-o zi [ fara pauza]
Funda?

| FallenDemon explică (pentru DreamHouseit):

big grin Te cred stiu ca e posibil sa faci 500 intr-o zi si trebuie sa-ti zic bine acolowinking OK o sa-ti urmez sfatul D Mersi de ajutor!