Parerea mea va fi critica, nu de alta dar acesta imi este felul, momentan nu esti pregatit pentru performanta, in opinia mea pot face performanta cei care au o genetica pe asa ceva, asa in toate salile vezi baieti masivi si baieti slabi dar nici unii nici altii nu au acea SIMETRIE perfecta pe care trebuie sa o aiba un culturist profesionist si asta se obtine in zeci de ani de antrenamente si sacrificii.
Eu nu zic ca nu ai sanse sa ajungi profesinist dar ia-o incet incet si vezi pe parcurs.
Culturismul este un sport care cere mari sacrificii mai ales de alimentatie, nu fumezi nu bei, nu bagi calorii ca nebunu, nu faci excese alimentare, asta daca vrei sa fii la profi.
Si eu fac culturism pentru mine si daca am 46 cm in biceps nu inseamna ca pot face performanta. eu fac pentru mine.si mananc orice si cand vreau si ma antrenez cand vreau.
Cand vrei sa faci asta la nivel profesionist atunci lucrurile stau altfel si e nevoie sa te sacrifici, ca in orice alt sport de performanta.
Dar de ce culturism? alte sporturi nu-ti plac, sa stii ca acest sport nu este platit!
Toti campionii Romaniei se duc la concursuri pe banii lor, doar culturistii de talie mondiala ajung sa traisca din asta, dar si aceia dar mare parte din castiguri pe suplimente, steroizi, doctori, terapeuti etc
Imi place cum se gasesc mereu toti "profesionistii" sa raspunda...
First of all:
https://www.frcf.ro/categorii-de-concurs/
Poate te ajuta sa intelegi mai bine conceptul, ce se cauta, etc. Oricum, asta e ca sa-ti faci o idee, dar cel mai simplu e sa vorbesti cu un antrenor...ca oricum daca vrei sa te apuci de sportul asta, ai nevoie de unul.
Cipi1212 întreabă: