Trebuie sa stii ca a avea conditie fizica nu inseamna numai forta. Conditia fizica este o combinatie intre forta, rezistenta, viteza, mobilitate.
Parerea mea este ca in loc sa bagi aceste antrenamente specifice de bodybuilding (impartite pe grupe musculare) trebuie sa combini cat mai multe activitati, alergare de rezistenta, sprinturi, bicicleta, inot, exercitiile de forta pe care le faci pe toate in aceeasi zi (full-body workout). Cam asta inseamna Conditie fizica. Da-mi idu daca vrei sa mai vorbim
Apucate si de mancat...
Daca zici vrei sa cresti si masa musculara... Si sa ai timp si de odihna nu doar antrenament si mancat.
De multe ori faceti confuzia dintre mancarea cu fibre, vitamine, carbo etc cu cea cu grasime.
Daca mananci mancaruri grase asta nu inseamna ca te vei ingrasa... Ma refer sa obtii masa musculara doar o sa ti se puna colacei in +.
Bafta!
De ce mi-ai dat ignore?
A? ce face?
La ce sa dau ign? sau la cine?
Mie pe mess. da nu mai conteaza.
Toata lumea iti da ignore pe mess
Daca esti un copil FRUSTRAT si firav, care nu e in stare sa scoata 2 vorbe fata in fata si injura doar de la pc...
FRUSTRAT, FIRAV si RETARDAT
Merge ma. Daca o sa faci febra inseamna ca dai randament.E greu acasa.Nu ai timp, gasesti mereu altceva de facut.Ai inaltimea buna.Ar fi bine sa mergi la sala.In 2 luni cu un program bun si cu niste efort depus de tine o sa ai rezultate!
Nu ma duc la sala... am un frate de 21 de ani si zice ca sunt prea mic... o zis sa mai astept.
Bună. Sfatul meu este să alergi cu mici greutăți la picioare pe un teren cu suișuri și coborâșuri după o mică încălzire pe care o faci timp de 10 minute (exerciții de mobilitate și ture cu genunchii sus, joc de glezne etc.) Îmi poți lăsa idul tău printr-un mesaj pentru alte sfaturi. O seară plăcută îți doresc!
Mai bine te apuci de box daca nu vrei sa faci perfomanta... te antrenezi si mai vb dupa 2 luni