| anonimulllll a întrebat:

Ma numesc Marian si am 13 ani 163 de cm si vreo 45 de kg, sunt slab la corp si as vrea ca pana in vara anului 2013 sa am ce arata. Eu as vrea sa imi dezvolt abdomenu pieptul si bratul adica bicepsul! Ce exercitiu imi recomandat pentru biceps in afara de flotari si tractiuni ( pentru acasa ) PS: nu am greutati funda...A da era sa uit as mai vrea si un exercitiu pentru spate tot pentru acasa!

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Brat = biceps + triceps, bicepsul e doar 30 % din brat, marimea bratului e data de TRICEPS, care e 70 % din brat.

Fara greutati nu faci mare lucru, si fara o alimentatie bogata in proteine. Apuca-te de inot pana la 16 ani si apoi fa sala.

| SecretColors a răspuns:

Asta inseamna ca corpul tau inca nu sa dezvoltat si pentru a avea o dezvoltare de succes incearca sa mananci ce iti da mama acasa si dupa mai vorbim de sala ca creed ca nu e prea indicat sa faci de acum sala ori cum din experienta mea proprie stiu ca la 13 cam toti copii sunt asa cum esti u adica(normal) deci sa nu iti faci griji mai ai de crescut si corpul tau nu este inca in perioada de dezvoltare Succeswinking

| anonimulllll explică (pentru SecretColors):

Aproape toti colegi ai bila formata pieptu si toate cele nu eu nu am. Si nu ca nu sunt dezvoltat sau ce ai zis tu...

| SecretColors a răspuns (pentru anonimulllll):

Poi si eu cand eram mai mic toti erau mai puternici ca mine dar cu timpul pana am ajuns la adolestenta toti mi se par a fi nimic pe langa ce am eu.Eu ti-am spus din experienta mea personala.Dar daca vrei muschi e foarte greu sa dobandesti

| vacarescu a răspuns:

Exerciti de baza! Impins la piept cu bara 6-12 repetari, tractiuni 4 seri a 10 reps, indreptari 4 serii a cate 10-15 rep, bicesu cu bara dreapta 4 serii a cate 8-12 rep, cu ganterele 3-4 serii a cate 10 rep. Exercitile pentru izolare la sf antrenamentului ( pompare ) Alimentatia cat mai bogata in proteine si carbohdrati. Poti sa iei suplimente ( whey, glutamina)

| anonimulllll explică (pentru vacarescu):

N-am greutati... si nu inteleg exercitiile astea da-mi un link sau ceva

| vacarescu a răspuns:

Uita-te pe youtube