| sergiuboss99 a întrebat:

Buna TPU ma poate ajuta cineva cu o dieta cat mai scurta care sa ma ajuta sa si slabesc. DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Amnevoiederaspuns a răspuns:

Alearga in fiecare zii maxim 2 ore asa timp 2-3 luni si o sa aflii rezultatul, eu am dat jos 10 kg in 1 luna jumate

7 răspunsuri:
| puffii548 a răspuns:

Alcachofa de laon

| bianca20 a răspuns:

Mamanca varza murata la greu!

| NeXo a răspuns:

Alearga pe zi macar o ora si dupa ce termini totul e sa numai mananci o jum. de ora si sa numai bei am cam tot la fel! funda?

| lolo22 a răspuns:

Am eu niste pastile iei una dimineata una seara sunt 60 in flacon, nu trebuie sa tii dieta nimic in 1 luna dai minim 5 kg jos (doar cu chestia asta ma ocup) am foarte multe persoane care iau si toate au dat intre 3 si 16 kg pe luna jos in functie de metabolismul fiecaruia.

| Cosmin86 a răspuns (pentru lolo22):

Mi se pare stupid sa slabesti fara efort fizic si fara o alimentatie sanatoasa ( nu aberatii gen diete sau multe fructe si legume )

| BuBuMik95 a răspuns:

happy este una.dar este cam dura...mananca acelasi fel de mancare timp de o saptamana ( numai acel tip de mancare fara nimic altceva...) E o prostie.dar e functionabila big grin.cea mai buna dieta e sa mananci putin si des happy am incercat multe diete si asta mi s-a parut cea mai ok.