| Bogdim0t a întrebat:

Bună TPU! Mai am vorbit despre subiectul ăsta dar nu în același mod. Acum câteva luni în urmă m-am lăsat de judo (chiar în plăcea și făceam de vreo 6 luni judo) dar mă loveam mai în fiecare zi și unii copii de acolo erau foarte, foarte aroganți. Nu mă refer la faptul că nu vorbeau cu mine, mă refer că nici nu voiau să lupte cu mine (nu știu cauzele) și chiar prin ultimele mele săptămâni acolo mersesem într-un cantonament, vă dați seama că acolo a fost atât de jenant știind că, copii cu care nu colaboram erau acolo. Toate bune până când au început vorbele urâte la adresa mea, uneori lovituri și fără motiv. De aceea m-am decis să mă las, dar regret mult, foarte mult. M-aș duc înapoi indiferent dacă copiii aceia mai sunt acolo sau nu, dar îmi este rușine de antrenori (sper că mă înțelegeți de ce), mă lăsasem neanunțat, iar după 2 săptămâni m-am decis să-i scriu antrenorului că nu mai merg. Credeți că ar trebui să mă întorc? Credeți că aș putea reînvăța mișcările? A și btw, încă mai am
kimonoul la mine, va trebui să-l predau și atunci voi putea sta un pic de vorbă cu antrenorul.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mai am vorbit ce limbă scrii? Am mai vorbit sau am mai discutat in legatura cu acest subiect asa ar fi trebuit sa scrii, dar se vede ce agramat esti.

| Adrian5575 a răspuns:

Daca iti placea ce faceai, du-te inapoi si numai lua in serios rautatile celorlalti copii. Vei da peste tot de aceste persoane care te vor face sa vrei sa renunti, dar tu sa nu renunti niciodata.

| Gabriel2424 a răspuns:

Dar de ce nu continui, e un sport fain, si eu am facut judo vreo 3 ani, chiar mi-a plăcut, copii asa sunt la judo și nu doar, unii se cred mai smecheri au grupuri si fac misto de alții crezand ca-i face mai smecheri, vorbește cu antrenorul spune-i care a fost problema antrenorului si aia e continuă, sau daca nu vrei nu-i spune, ai pierdut cateva luni aia e, nu e așa mult recuperezi și nu te mai lăsa batut asa ușor, raspunde-le si tu lor, daca fac figuri, daca maestrul tau nu le face nimic, luptă pentru pasiunea ta, te va dezvolta fizic si psihic. Ține-mă la curent cu ce ai făcut!