| ale69 a întrebat:

MAX PROTEIN si CREATINA MONOHIDRANTA combinate dau senzatia de infometare? pentru-ca am luat recent si am o pofta nebuna de mancare eu care mancam foarte putin acum mananc dublu chiar mai mult.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Si carbohidratii din rapid mass repara muschii dupa antrenament happy

Nu exista produse de ingrasat, ideal e sa pui mushci fara grasime happy

Rapid mass ingrasa datorita faptului ca are multi carbohidrati, DAR daca il iei cand trebuie ( dimineata, dupa antrenament, dupa o perioada lunga in care ai stat nemancat ), nu ingrasa happy

Si nu e asa simplu, creatina face mai multe decat "forta" :

- mareste sinteza proteinelor ( mai multe proteine ajung in muschi )
- recuperare mai rapid ( impiedica formarea acidului lactic in muschi )
- hidratare, energie, pompare
- mareste putin venele ( vasodilatator )
- altele

Si proteinele nu doar repara ci ajuta si la cresterea musculara, chiar si la forta happy

9 răspunsuri:
| SpaNu88 a răspuns:

Nu cred ca senzatia de foame are legatura cu suplimentele. odata ce soliciti organismul la efort fizic este normal sa 'ceara' mai multi nutrienti

| Cosmin86 a răspuns:

Max Protein are cumva vitamine? Alea maresc pofta de mancare.

Sau e posibil sa fie de la antrenamente, cand te antrenezi intens mananci si dormi mai mult decat de obicei

| ale69 explică (pentru Cosmin86):

Da are vitamine, daca stiam luam mai demult deoarece doresc de foarte mult timp sa ma ingras, de la antrenamente nu este te asigur.

| Cosmin86 a răspuns (pentru ale69):

Ok

Ziceam de antrenamente ca eu cand ma antrenez intens mor de foame in ziua aia, chiar daca nu iau vitamine sau alte suplimente happy

Daca iau intr-o zi RAPID MASS, CREATINA, MAX PROTEIN +antrenament+ min 3 mese imi cresc sansele de imi creste masa musculara sau imi dauneaza, si inca o intrebare CREATINA = FORTA, PROTEINELE= "REPARA" MUSCHIUL DUPA ANTRENAMENT, RAPID MASS = INGRASA este adevarat? mersi

Mersi pentru ajutor.

Cu placere

Si carbohidratii din rapid mass repara muschii dupa antrenament happy

Nu exista produse de ingrasat, ideal e sa pui mushci fara grasime happy

Rapid mass ingrasa datorita faptului ca are multi carbohidrati, DAR daca il iei cand trebuie ( dimineata, dupa antrenament, dupa o perioada lunga in care ai stat nemancat ), nu ingrasa happy

Si nu e asa simplu, creatina face mai multe decat "forta" :

- mareste sinteza proteinelor ( mai multe proteine ajung in muschi )
- recuperare mai rapid ( impiedica formarea acidului lactic in muschi )
- hidratare, energie, pompare
- mareste putin venele ( vasodilatator )
- altele

Si proteinele nu doar repara ci ajuta si la cresterea musculara, chiar si la forta happy

| ema_2625 a răspuns:

Este posibil sa dea pofta de mancare sau sa fie o reactie adversa. Daca consideri nu le mai lua sau consulta un medic

| m00n a răspuns:

Pai creatina este un aminoacid esential care nu face altceva decat sa impiedice formarea acidului lactic, adica nu iti da febra musculara lasand muschiul sa lucreze mai mult gen, iar proteina il ajuta sa nu isi piarda energia stocata sub forma de ATP.Problema este ca aminoacidul in cantitati mari mai pe scurt consuma ft mult ATP, adica energie.Aici ar fi trebuit sa intervina Max Protein probabil, deci concluzia ar fi k ori proteinele nu sunt bune(in sensul ca nu asigura esentialul, ca si ele sunt de vreo 32 de feluri), ori iei prea putin din acest produs.Parerea mea, foamea e absolut normala.