Iti recomand sa iti iei un instructor sa faci exercitii intr-un grup de alte persoane, facand de una singura, vei vrea sa incerci toata aparatura care ofera sala. Mai bine te-ai orienta la un pilates, aerobic, zumba care iti vor remodela corpul cat aduc beneficii pentru a inlatura durerile de spate si multe altele.
Asa am facut acum cativa ani la sala de una singura, nu am putut slabi mai deloc, m-am obosit incercand toate cele la sala.
De 3 saptamani merg de 2 ori pe saptamana la sala a cate 1 ora jumatate la pilates si tae-bo cu un antrenor specializat in asa ceva. Pot sa spun ca scoate untul din noi si efectele sunt vizibile. Plus de asta, pe langa sportul pe care il fac, am inlaturat din alimentatie: prajelile de orice fel, painea, carnea de porc, in rest mananc cam la fel desi in cantitati foarte mici. Daca doresc ceva dulce si fiind perioada citricelor, ma delectez dupa-amiaza si seara cu o portie de mandarine sau portocale, care ma satura pe deplin. Alteori kiwi. Sau mere, morcovi rasi si rafirati biscuiti digestivi peste... la fel, te saturi pentru mancarea de seara.
Antrenorul meu mi-a sugerat ca nu aparatura imi face un corp impecabil, mai mult te obosesc si nu sunt recomandate pentru toate persoanele. Asa ca, gandul la "fiare" mi l-am luat, merg numai pe tae bo si pilates.
Cel mai bine mergi la medicul tau de familie, el i ti stie istoricul, iar tot el i ti spune ce tip de exercitii este recomandat, conform si adaptat stilului tău.
Nu e vorba de conditie fizica, asta se face in timp, eu iti recomand sa alergi pe banda cat mai mult
Ionut111117 întreabă: