| Kayn221 a întrebat:

Pot face muschi cu proteine/alimentatie ok si exercitii acasa?
Sunt mereu pe drumuri si nu imi permite timpul sa merg la sala.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Da, poti sa ai rezultate impresionante si daca te antrenezi acasa dar trebuie sa fii consistent si sa stii clar ce lucrezi, cand lucrezi, cat lucrezi.

Incearca de exemplu Freeletics Bodyweight si vezi cum e.
Daca te tii ar trebui sa ai niste schimbari mici.
Alte repere ar fi antrenamentele de acasa P90X si Insanity, dovezi ca se pot realiza chestii si daca nu esti la sala.

Sala este doar un loc unde iti sunt puse la indemana lucruri care te pot ajuta mult in antrenamentele tale.

6 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Eu din proteine si o alimentatie sanatoasa, am doar slabit. Daca muschiul efectiv nu-l lucrezi, de unde vrei sa ti se intareasca de la hrana de zi cu zi?! Intr-o alimentatie sanatoasa sau o dieta low-carb, proteinele se iau pentru ati da energie pe intreaga zi, luate la micul dejun si pranz. Bineinteles ca proteine nu numai din pulbere ori pastile, ci si din aliementatie!
Daca nu iti permite timpul sa mergi la sala, macar exista pe Youtube exercitii pentru musculatura facute in casa.

| Kayn221 explică (pentru MihaelaDart):

Am specificat,, exercitii acasa " pe langa hrana, logic ca nu ma astept sa pun ceva doar cu alimentatia

| Cosmin86 a răspuns:

Ce ai acasa? O bara de tractiuni ai macar?

| Cosmin86 a răspuns:

Deci? Esti atat de RETARDAT ca nu esti in stare sa raspunzi la ce ai acasa, macar o bara de tractiuni?

Copiii PAMPALAI si firavi ca tine MERITA sa ramana firavi!

COpil idiot... dupa o luna nu raspunde la o intrebare banala.

| Kayn221 explică (pentru Cosmin86):

Si problema ta care e? Suferi de nebagare in seama sau?

| Cosmin86 a răspuns:

Vad cat de prost esti, asta ma uimeste.

Copii pampalai si firavi, fac ei muschi acasa!