Jucatorii, cand au iesit la incalzire au inceput sa strige in cor: m...e CandyGirl, in tribunele stadionului erau afisate bannere imense cu mesajul m...e CandyGirl.
Vb dhe mine? ci naiba! cu cine vb?
Ca esti nesimtit dca vb cu mine
Ca daca vorbeai cu mine.n-ai bun simt.
Ca nu vorbeai cu mine.nu?
Si totusi, ai declarat raspunsul castigator.wtf?!
Vorbeai cu mine? asta vreau sa stiu.Si nu ti l-am dat eu.sor-mea umbla la mine pa' cont asa ca.
{Jucatori}
Romania-Praff,isi iau o gramada de bani si nu stiu sa dea o pasa calumea, dorm pe ei.Si foarte agresivi,nu stiu dc faulteaza atata si mor pe unii cand joaca teatru de zici ca si-au rupt picioru si cand arbitru da fault sau continua meciul imediat se ridica.
Franta-Pase bune,dar nu prea alearga.
{Stadionul}
Frumos,mare, dar gazonul fraff, au inceput jucatorii sa astupe gaurile ca sa nu mai cada in ele
{Comentatorii}
Bunicei dar scot niste aberatii uneori pe gura.
Romanii nostri au dat tot ce au putut impotriva francezilor care nu sau prea omorat pe un stadion nou care are un gazon de toata **** si meciul n-a fost rau. Daca era Mutu at poate reuseam si noi vreun gol. Cel mai mult ma enervat Banel care nu are ce cauta in nationala desi a avut un sut impresionant pe poarta nu are control si alearga aprostu. Portarul a stat in poarta:))
Deci am jucat destul de bine spun eu, la ce jucatori avem. am jucat foarte bine! :-p
Asta e o parere, jucatorii ii gasesti si cautand pe google, schimbari. bla bla www.sport.ro
Cam atat! :))
ImmortalQueen întreabă: