| ArianaDwen a întrebat:

Puteti sa comentati meciul Romania-Franta 0-0 (fotbal)angry
Adica comentatisadjucatori, stadionul, gazonul.etc)Va rog explicit!
Fie ca cel mai bun raspuns sa castige!happy

Răspuns Câştigător
| boogdan91 a răspuns:

Jucatorii, cand au iesit la incalzire au inceput sa strige in cor: m...e CandyGirl, in tribunele stadionului erau afisate bannere imense cu mesajul m...e CandyGirl.

| ArianaDwen explică (pentru boogdan91):

Vb dhe mine? ci naiba! cu cine vb?

12 răspunsuri:
| boogdan91 a răspuns:

Tu ce crezi?smug

Ca esti nesimtit dca vb cu mine

Ca daca vorbeai cu mine.n-ai bun simt.

Ca nu vorbeai cu mine.nu?

| boogdan91 a răspuns (pentru ArianaDwen):

Si totusi, ai declarat raspunsul castigator.wtf?!

Vorbeai cu mine? asta vreau sa stiu.Si nu ti l-am dat eu.sor-mea umbla la mine pa' cont asa ca.

| ArianaDwen explică:

Ok

| Sckipper a răspuns:

{Jucatori}
Romania-Praff,isi iau o gramada de bani si nu stiu sa dea o pasa calumea, dorm pe ei.Si foarte agresivi,nu stiu dc faulteaza atata si mor pe unii cand joaca teatru de zici ca si-au rupt picioru si cand arbitru da fault sau continua meciul imediat se ridica.
Franta-Pase bune,dar nu prea alearga.
{Stadionul}
Frumos,mare, dar gazonul fraff, au inceput jucatorii sa astupe gaurile ca sa nu mai cada in elelaughing
{Comentatorii}
Bunicei dar scot niste aberatii uneori pe gura.

| badboyvlad a răspuns:

Romanii nostri au dat tot ce au putut impotriva francezilor care nu sau prea omorat pe un stadion nou care are un gazon de toata **** si meciul n-a fost rau. Daca era Mutu at poate reuseam si noi vreun gol. Cel mai mult ma enervat Banel care nu are ce cauta in nationala desi a avut un sut impresionant pe poarta nu are control si alearga aprostu. Portarul a stat in poarta:))
Deci am jucat destul de bine spun eu, la ce jucatori avem. am jucat foarte bine! :-p
Asta e o parere, jucatorii ii gasesti si cautand pe google, schimbari. bla bla www.sport.ro
Cam atat! :))

| TheUnForgiveN a răspuns:

Gazonul a facut imposibil sa se joace fotbal.Period.

Întrebări similare