| Alexaedraguta a întrebat:

Se aproapie ziua mea și o sa primesc bani. Vreu sa îmi iau o bicicleta dintraia care o pui in camera și de dai dar ea sta pe loc( bicicleta statica). Am o întrebare. De slăbește aceasta bicicleta, adică dacă fac in fiecare zi cu ea o sa slăbesc ma ajuta sa slăbesc?

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Aceea se numeste bicicletă ergometrică sau bicicleta medicinală. Da, cu acea bicicletă poti slăbii, dar daca maninci fast food sau dulciuri atunci nu te va ajuta la nimic bicicleta, slabitul se poate realiza numai renunțind la mincatul nesănătos, si facind exercitii fizice regulate plimbări pe jos sa arzi calorii, grasimile, si bineinteles bicicleta ergometrica este un ajutor dar nu ea este baza. Baza pentru un slabit sanatos sunt mesele regulate, si mincarea caare asigură energie vitamine proteine mincarea variată, legume, fructe, carne pește. Ce varsta ai? Si cate kilograme?

| Alexaedraguta explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am 12 ani și 65 kg! Dar a-și vrea sa dau 10 kg jos, nu manac Fast food. Manac sănătos dar am zis sa fac și niște sport.

| minrest a răspuns (pentru Alexaedraguta):

Alexandra, bicicleta e buna, dar sa stii ca la inceput te ingrasi, nu slabesti. Depinde ce om esti. DACA stii ca esti omul care isi propune sa faca ceva, dupa aceea pune in practica, atunci vei face zilnic, vei lua poate si 10 kg, te vei antrena un an, si apoi fiind antrenata si facand zilnic peste o ora vei incepe sa dai jos. Oameni hotarati care sa isi impuna ceva sunt extrem de putini in generatia ta, dar daca tu asa esti, atunci ia-ti.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru minrest):

Este fată.

| minrest a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Salut Cristi. Sanatate si virtute ii urez, daca este fata, eu m-am adresat cu ''omule'', iar femeile sunt oameni.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Alexaedraguta):

Super, ideea ta este bună dar trebuie sa te si ții de treabă, ca de vrut este usor, toti ave m cîte o dorință dar de la plan pana la realizarea dorintei este cale lungă si muncă multă, nu vei slăbii peste noapte, dar vei slabi daca i ti propui si te ocupi serios de asta.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru minrest):

Tu i ai zis Alex.

| minrest a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Aha. O sa corectez atunci.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie sa renunti la pîine, a dulciuri la cola, tu stii cit costă o bicicletă? Citeva sute de lei, e, gindeste te ca arunci acei bani pe un lucru inutil, bicicleta aia o sa o cumperi dar te vei plictisii repede de ea ca o sa vezi nu slabesti de pe o zi pe alta, trebuie sa dai la pedale zilnic sa transpiri ca să topesti kilogramele pas cu pas, deci e greu, o sa i ti placa cateva zile ca orice lucru nou, ca o jucarie nouă, vei pedala pe ea maxim o saptamana, după care numai ai chef de ea cand o sa faci febră musculară si nici urmă de slăbit. Ce varsta ai? Decit sa arunci niste bani aiurea pe un lucru care nu i ti va folosii, mai bine i ti umplii frigiderul cu mincare sanatoasa, ca si daca vrei sa vinzi bicicleta, nimeni nu o sa i ti dea pe ea cit ai dat tu, indiferent ca este nouă in garantie, odata cumpărata scade pretul la vanzare.