| jose1234 a întrebat:

Sper ca am ales categoria potrivita pentru aceasta intrebare. Sa incep prin a ma prezenta. Am 1, 63 inaltime si aproape 50 kg, aproape 16 ani. Vreau sa invat sa ma bat. Sa dau o lovitura cat mai puternica. Cand ma enervez pe cineva si vreau sa dau in el, incep sa simt cat mai multa ura si forta in pumni, dar nu dau destul de puternic. As vrea sa invat sa blochez loviturile rapide si repetate din partea adversarului. Stiu cateva lucruri care s-au dovedit a fi adevarate si anume sa dai intotdeauna primul pentru ati slabi adversarul si sa nu dai ca disperatu' pentru a nu obosi. Stiu ca masa musculara intimideaza adversarul. La mine e diferit pentru ca sunt slab, totusi am observat ca pot face usor masa musculara, dar degeaba am muschi daca nu sunt in stare sa dau un pumn. Va rog sa ma ajutati happy

3 răspunsuri:
| danutzu96 a răspuns:

Poti incerca sa iei cursuri de carate sau MMA pe langa sa faci sala.

| alexandrualind a răspuns:

Du-te la carate sau la alt sport si exerseaza.Cel putin asa procedez eu si are un efect mare si eu eram cel mai bun ca mi-am cumparat tot feluri de lucruri de facut gimnastica si am facut tot posibilul sa fiu cel mai bun si mai bine cumparati aparate sau lucruri de sport!

| Lrc_Teodor_1996 a răspuns:

Ar trebui sa te duci un timp la arte martiale lupte grecoromane box orce eu m-am dus cate un pic din toate am si masa musclara de 5 ani nu m-am mai batut happy Eu asa am procedat pentru ca am mers mai intai numai la lupte grecoromane si am avut de aface cu unu care stia tehnici din karate pentru ca fiecare are tehnicile lui eu am stiut pentu ca am mers inainte daca nu ma lua prin surprindere asea ca eu as zice sa mergi cate un pic din toate