| ItsMatrix a întrebat:

Buna TPU.
Sunt baiat, am 14 ani. Am o intrebare.
Cum sa fac sa scap de grasimea de pe burta asa incat sa mi se vada extrem de perfect abdomenul? Mentionez ca am un abdomen destul de facut si se observa chiar clar si daca nu il incord.
Insa am un strat mic de grasime care imi impiedica vederea perfecta.
Doar daca il incord se vede absolut perfect.
Cam ce as putea face sau consuma pentru a scadea acea mica grasime de pe burta?
Funda! Doresc un raspuns cat mai bun si folositor!

21 răspunsuri:
| VladGH a răspuns:

La 14 ani trebuie sa sai ca iedul/iedita, la virsta asta nu trebuie sa stai cu o mina in chilaoti si cu alta pe tastiera calculatorului, dar trebuie sa organizezi jocuri pe afara care sa te puna in miscare. Dieta o lasi pentru oamenii bolnavi, dar tu te duci si fugi vreo 5 Km pe zi.

| ItsMatrix explică (pentru VladGH):

Nu prea inteleg ce vrei sa spui dar.
Oricum sportul e sanatos, si mai ales alergatul stiu ca e extrem de bun pentru abdomen. Zic bine?

| VladGH a răspuns (pentru ItsMatrix):

Zici foarte bine dar trebuie si sa le faci ca sa ai rezultate.winking

| NeymarJr11 a răspuns:

Cand va aud, diete laughing)), diete sa va mentineti kilogramele nu sa slabiti.

Fa sport, alearga dimineata, iesi cu bicicleta, etk.

Dietele is pentru fotomodele, sa isi mentina corpu 60-90-60.

| NoNameasdod a răspuns (pentru NeymarJr11):

De fapt era, 90-60-90.

| NeymarJr11 a răspuns (pentru NoNameasdod):

Ms laughing), am observat si eu dar imi era lene.

| aLeXaNdru145 a răspuns (pentru NeymarJr11):

Cine a zis ceva de diete? laughing

| WarriorInReserve a răspuns:

La 14 ani nu-i vorba de abdomen dezvoltat.
E vorba că eşti slab şi de aia se vede.

| ItsMatrix explică (pentru WarriorInReserve):

Nu sunt slab fac la sala si am 1.78 - 1.80

| ionutZzG30 a răspuns:

Folositor ia proteine daca esti prost fa 300 de abdomene pe seara si ai sa vezi tu ce abdomen o sa ai eu asa am facut si intr-o luna am eliminat tot!

| ItsMatrix explică (pentru ionutZzG30):

300 pe seara? si abdomenul cand se mai regenereaza? eu stiu ca ar trebui sa astept, sa mananc sanatos iar apoi sa dorm pana trece febra, iar dupa aceea pot face din nou exercitiile.

| BomBonicaThaa2000 a răspuns (pentru ionutZzG30):

Ce prost esti o sa aiba febra musculara daca face 300 de abdomene intr-o zi!

| Cosmin86 a răspuns (pentru BomBonicaThaa2000):

Febra musculara indica un antrenament bine facut happy

Cand te antrenezi si NU faci febra musculara, trebuie sa-ti revizuiesti antrenamentul ca nu e ok

| ionutZzG30 a răspuns (pentru BomBonicaThaa2000):

Nu stiu carei prostu ca eu fac si cate 400 si n-am probleme o saptamana o sa faca febra dar o sa se acomodeze ai habar macar cum e corpul unui barbat? crezi cai de femeie.

| ionutZzG30 a răspuns (pentru ItsMatrix):

Ma omule o saptamana o sa ai prb cu febra si eu am avut dar corpul meu sa obisnuit si trebuie sa mai iei cate o lingurita de zahar pe zi si sa mananci cartofi fierti ianinte de antrenamente no sa faci febrawinking ascultama eu am abdomen si asa l-am facut si daca vrei sa faci pectorali mai stiu o smecheriewinking de va trebui sa porti sutien ce mari se fac fara proteine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru ionutZzG30):

Fara proteine e imposibil sa creasca un muschi, muschii cresc DOAR DE LA PROTEINE, nu de la exercitii ( tu la exercitii doar rupi fibrele, ele apoi se refac CU PROTEINE in zilele de odihna, si ATUNCI CRESC )

| ionutZzG30 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ba tu esti beat cum sa iei proteine ma? laughing)) are 4 ani vrei salș vezi cat 2 de varsta lui sau daca tot vrea sa ia pastile sa ia din alea naturale probolan 50 cresc 7 8 kg de muschi si se vede dupa 48 de ore muschi raman solizi o viata nu dinalea artificeale de 5 lei probolan costa aproape 200 lei dar e bun.

Proteine = carne, peste, branza, oua, alte lactate, unele legume ( mazare, fasole, soia )

Aia inseamna sa iei proteine.

p.s. : probolan = STEROID, hormoni sintetici, nu are nicio treaba cu proteinele

Tu ai citit vreo carte/revista de nutritie in viata ta? Ai habar ce inseamna proteine si in ce ALIMENTE se gasesc sau ce este probolanul?

CE TREABA are probolanul ( care e steroid ) cu proteinele?

| ionutZzG30 a răspuns (pentru Cosmin86):

Bai gaozerule duten... mea probolan nu contine steroizi ba gaozerule sunt proteine naturale bagamias pl in capu vostru de parliti care vorbiti da nu cunoasteti.

Probolan are proteine? esti REDUS MINTAL?

nu cunosc? fac de peste 10 ani sport, copil retardat ce esti

Copil mic, frustrat si retardat, imi explica el mie ca probolanul are proteine rolling on the floor

proteine = mancare, probolan = steroizi, retardat ce esti, mai documenteaza-te copil mic

| MElyza a răspuns:

Buna! Parerea mea e ca trebuie sa alergi zilnic, iar dupa ce vii de la alergat sa faci abdomene. http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY astea sunt foarte bune, dau rezultate;)