| anonimvsanonim a întrebat:

Sunt baiat si am 14 ani ( fac 15 in ianuarie) si am 2 gantere de 4, 4 kg. As vrea sa imi "maresc" antebratele ca sunt cam slabute. Am inaltime 1, 80 si ceva si 60 kg, as vrea si pentru abdomen sa imi spuneti ce fel de exercitii ar trebui sa fac. Cate abdomene / zi? Eu fac cam 20-25 de acum 3 zile, si nu cred ca e bine. DECI SA RELUAM:
Vreau sa imi dezvolt antebratele ca is cam slabute, si partea de mai sus a cotului, nu stiu exact biceps sau triceps ma rog si abdomenu sa mi-l maresc putin. Stiu ca e mult de munca dar n-am nici o idee cum sa fac, cu ce sa incep, si chiar ma voi stradui sa fac ce imi spuneti, optiunea cu sala nu prea merge ca nu am timp. Ganterele pot sa le ridic si pe amandoua odata deci nu e problema. De mancat nu mananc shaorma, slanina sau chestii de genu. Foarte rar + ca shaorma n-am mancat niciodata. DAU FUNDA VA ROG. ASTEPT CAT MAI MULTE SFATURI sad

Răspuns Câştigător
2 răspunsuri:
| SEBARCELONA a răspuns:

Salut paiii poti sa faci cam 10-20 de flotar din 15 in 15 minute si sa faci cateva exercitii cu gantera la o mana si atatea si la cealalta. funda?

| Cosmin86 a răspuns (pentru SEBARCELONA):

Felicitari pentru cel mai prost antrenament. Nu ai nicio treaba cu sportul, nu?