| fearlessss a întrebat:

Buna TPU
Sunt fata, am 15 ani si vreau sa slabesc cam 5kg.De joi m-am apucat de sala si merg o data la 2 zile.Fac 15min banda, 15 min bicicleta, 15 min stepper(sau cum s-o numi) si 4 serii de cate 10 abdomen. Asta mi-a spus instructorul.E ok ce fac? Si ca alimentatie...cam ce ar trebui sa mananc,cat, cat de des etc.Nu vreau diete! Si in zilele fara sala ce exercitii, sport sa fac?(dati cat mai multe exemple va rog) Cel mai complet raspuns primeste Funda!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Invata sa mananci :
http://www.getfit.ro/......abire.html

Consuma carbohidrati ( orez, cartofi, paine, cereale, paste, etc. ) doar in prima parte a zilei. La fel si pentru fructe.

In rest, proteine si legume crude.

Antrenamentul e oarecum ok, ai putea sa renunti la abdomene ( sunt exercitii proaste care iti afecteaza coloana ), mai bine lucrezi abdomenul prin ridicari de picioare.

| fearlessss explică (pentru Cosmin86):

Mersii mult! In zilele fara sala ce exercitii, sport trebuie sa fac? Sau nu trebuie?

| Cosmin86 a răspuns (pentru fearlessss):

Poti sa inoti sau sa alergi in parc... sau chiar sa sari coarda, te ajuta.

4 răspunsuri:
| Sonic2070 a răspuns:

Ai febra musculara? Cate kilograme ai? La mancare nu manca multa paine, nu manca prajeli, fara grasimi, ceva cu cat mai putin ulei, mananca dimineata, cate o felie de paine prajita la micul dejun. Bea shake-uri (2 banane - 2 oua mixate) is sanatoase si gustoase. Bafta, sunt in graba nu pot sa iti dau un rospuns mai complex, dar daca mai intru astazi, o sa iti mai scriu
Toate cele bune

| AlexandruAlex23 a răspuns:

Foarte bine ca ai discutat cu instructorul.In legatura cu alimentatia, aici e mai complicat...Din ce stiu eu este bine sa mananci de 5, 6 ori pe zi, dar aceste mese sa nu fie bogate...Si sa ai grija ce mananci, de preferabil sa eviti painea. poti lua legatura cu un nutritionist. Iar in zilele in care nu mergi la sala nu trebuie sa faci sport, lasa-ti corpul sa se relaxeze. A, era sa uit..bea cel putin 2 l de apa pe zi.