Ori iti place tricoul ala asa mult incat scrii numai idioteni, asa la vrajeala ca sa faci cat mai multe rapsunsuri ori esti cam ******.Am pus intrebarea asta, cine vrea sa raspunda raspunde la Ea, cine nu, Nu. Asa ca nu mai scrie pe aici aiureli care nu au legatura cu ce am intrebat
Nu-mi place tricoul, nu sunt onoroat de asa ceva, dar nu-mi plac nici prostii. Prin raspunsul meu ti-am dat de inteles ca nu-ti poti permite sa incepi o cura de slabire inaintea unui examen, examen pentru care ti-am urat bafta. Dupa examen, poti urma linistita o dieta, pentru care te pot ajuta macar cu un sfat potrivit. O seara buna!
Cred ca am precizat clar in intrebare : dupa examen vreau sa slabesc etc etc
Deci ai putea incepe cu un fat burner si 2-3 ori pe saptamana la aerobic ar fi ok. Nu trebuie sa mananci faina, zahar in general dulce axeaza-te pe piept de pui fructe si lactate
Buna! Eu vreau sa-ti recomand DIETA RINA si KANGOO JUMPS! In cazul meu chiar au functionat si am slabit mult! In plus sportul nu doar te ajuta la slabit ci si iti tonifica organismul astfel incat sa arati mult mai bine!
Cipi1212 întreabă: