| Madasinimic1 a întrebat:

Buna TPU! Sunt noua aici si am o intrebare.Si anume pot slabi 10 kilograme(tinta la care vreau sa ajung) daca merg pe jos in fiecare seara timp de o ora-doua? Profit de faptul ca ies cu catelul meu afara si de aceea si intreb daca ajuta mersul pe jos. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| IgnatVictor a răspuns:

Bună!
Mersul pe jos ajută, desigur, dar nu chiar atât de mult. Dacă vrei să slăbești zece kilograme, îți recomand să încerci ceva care să te stimuleze mai mult, din punct de vedere fizic. Apoi urmează alimentația. Contează ce mănânci și cât mănânci în ziua respectivă.
Hm, dar dacă chiar vrei să te bazezi pe această rutină de mers pe jos, îți recomand să o lași mai ușor cu dulciurile, produsele de panificație și cele cu mulți carbohidrați și, da, atunci mersul pe jos ar deveni mai folositor.
Îți urez numai bine.

| Madasinimic1 explică (pentru IgnatVictor):

Ei bine multumesc!laughing De exemplu nu mananc nici foarte mult, si singurul "dulce" pe care il mananc este cate un Cappucino ca mic de jun, dar cred ca ar trebui sa renunt la el si sa adaug altceva happy

| AnastasiaK a răspuns (pentru Madasinimic1):

De fapt, e ușor irelevant că mănânci dulce sau "nedulce". Dacă scoți ceva dulce din alimentație și pui altceva la loc, aportul caloric la final s-ar putea să fie același sau chiar mai mare (mă gândesc la exemplul cu cappucino care nu are atât de multe calorii cum ar avea un mic dejun considerat sănătos) așa că nu te ajută la slăbire.

Faptul că mergi pe jos mai mult te ajută clar să slăbești dacă în momentul de față, fără acele ore de mers, cu alimentația actuală tu te menții la aceeași greutate. Tu poți să umbli și la alimentație, dar trebuie să știi cum. Îți recomand să stai departe de "fobia" asta de carbohidrați care se propagă pe internet.

2 răspunsuri: