Daca vrei sa fi un atacant bun, antreneazate la sprint, antreneazate la finalizare, poti incerca dribling-uri scurte si sut plasat, asa cum face Tanase ..de cele mai multe ori, nu trebuie sa driblezi ca Messi, ca sa fii un atacant bun, bafta.
Ce post iti place, tu ai zis ca iei goluri si ca nu stii sa driblezi, ce are legatura una cu alta?
Sunt portar la o echipa (am 14 ani), si as putea sa-ti dau niste sfaturi.
Mie imi place postul de atacant..pe teren, dar ma descurc mai bine in poarta.Eu vreau sa invat sa driblez, sa ma descurc bine pe teren
Ms frate
Daca vrei sa fi un atacant bun, antreneazate la sprint, antreneazate la finalizare, poti incerca dribling-uri scurte si sut plasat, asa cum face Tanase ..de cele mai multe ori, nu trebuie sa driblezi ca Messi, ca sa fii un atacant bun, bafta.
Mai intai trebuie sa inveti sa dai cu sutul in minge(de preferat la un perete), apoi trebuie sa driblezi(nu trebuie sa te panichezi cand ai mingea) si daca ai muschi la picoare ar trebui sa iti fie usor sa ii intreci pe alti iar cand dai suturi la poarta incearca sa dai pe colturi sau pe lateral(de preferat in parte opusa fata de pozitia portarului)