anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt praf si pulbere la footbal nu stiu sa dau nici macar un sut sau o pasa, in poarta am fost foarte bun cand eram mic dar acuma imi e frica de minge si primesc goluri.Precizez ca am 15 ani, vad toti copii de 9-10 ani care joaca excelent footbal si vreau si eu sa invat, fara antrenor.Am muschi la picioare nu e problema, merg cu bicicleta(bmx)in fiecare zi si fac scamatorii.Ce pot face pentru inceput?

Răspuns Câştigător
| Daniellllll1 a răspuns:

Daca vrei sa fi un atacant bun, antreneazate la sprint, antreneazate la finalizare, poti incerca dribling-uri scurte si sut plasat, asa cum face Tanase ..de cele mai multe ori, nu trebuie sa driblezi ca Messi, ca sa fii un atacant bun, bafta.

6 răspunsuri:
| AlexDFY a răspuns:

Vrei sa inveti sa joci fotbal? Du-te si bate mingea.

| Daniellllll1 a răspuns:

Ce post iti place, tu ai zis ca iei goluri si ca nu stii sa driblezi, ce are legatura una cu alta?
Sunt portar la o echipa (am 14 ani), si as putea sa-ti dau niste sfaturi.

| anonim_4396 explică (pentru Daniellllll1):

Mie imi place postul de atacant..pe teren, dar ma descurc mai bine in poarta.Eu vreau sa invat sa driblez, sa ma descurc bine pe teren

| anonim_4396 explică (pentru Daniellllll1):

Ms frate happy

| Daniellllll1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca vrei sa fi un atacant bun, antreneazate la sprint, antreneazate la finalizare, poti incerca dribling-uri scurte si sut plasat, asa cum face Tanase ..de cele mai multe ori, nu trebuie sa driblezi ca Messi, ca sa fii un atacant bun, bafta.

| King_Dănuț_1970 a răspuns:

Mai intai trebuie sa inveti sa dai cu sutul in minge(de preferat la un perete), apoi trebuie sa driblezi(nu trebuie sa te panichezi cand ai mingea) si daca ai muschi la picoare ar trebui sa iti fie usor sa ii intreci pe alti iar cand dai suturi la poarta incearca sa dai pe colturi sau pe lateral(de preferat in parte opusa fata de pozitia portarului)

| anonim_4396 explică (pentru King_Dănuț_1970):

Ms mult!