| HopeDoor a întrebat:

Știți dacă există vreun club de badminton in Târgu Jiu sau cel puțin prin apropriere? Am 16 ani și mereu mi-a plăcut sa joc badminton dar niciodată n-am găsit pe nimeni care sa vrea sa se joace mai mult de 30 de min și nimeni care sa știe prea bine cum se joacă şi vreau un challenge încât să simt că obosesc. Chiar vreau sa încerc şi vreo competiție dar sincer să fiu nu prea știu cum si nici ce competiție. În ultimele zile am încercat să caut pe net mai multe informații dar nu am prea avut succes sad. Vreau doar sa joc din nou că n-am mai jucat de câteva luni şi îmi este foarte dor dar nu știu pe nimeni care sa vrea să joace;-;. Aşa ca tot exersez singură tehnici şi footwork dar nu se compară cu un meci.
Aștept răspunsuri şi orice sfat este binevenit, o zi minunată tuturor!

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cluburi de badmington nu prea sunt in lume.
Cunoscatorii joaca tenis sau tenis de masa, iar badmington este pentru amatorii dornici sa se joace cu racheta, in familie sau cu prietenii.

| HopeDoor explică (pentru Bula):

De fapt badmintonul este al 2 cel mai popular sport din lume (tenisul este al 6lea) cu peste 220 de milioane de jucători. Da, este un sport considerat pentru familii si prieteni dar aceasta din cauza că este foarte accesibil şi este ușor sa înveți o versiune slaba a sa. Totuși un joc cu prieteni nu se compară cu ce se joacă la competiții sau la Jocurile Olimpice ține foarte mult de tactica, viteza(este cel mai rapid sport cu racheta), footwork, agilitate şi viteza de reacție. Jocurile competitive sunt uimitoare şi sunt foarte multi jucători profesioniști care dau dovadă de o uimitoare pasiune şi foarte multi ani de muncă. Dar din păcate in România badmintonul nu este recunoscut asa de mult dar tot sunt câteva cluburi si academii. Mă gândeam sa încerc să mă duc la cea mai apropiată de tg si sa fac navetă dar încă mai caut ca din păcate nu m-am născut in București unde au vreo 10 cluburi lol;-;. Mie nu îmi prea place tenisul sincer să fiu, e ok dar când joc nu se simte nicidecum la fel de uimitor ca badmintonul.

| sierra1 a răspuns (pentru Bula):

Ce zici că ai consumat?

nu prea sunt in LUME? Ia uite aici:

http://www.badminton.ro/badminton-in-romania/badminton-pentru-cei-mici/

| Bula a răspuns (pentru sierra1):

Si tu esti inca minor?

| sierra1 a răspuns:

"Vreau doar sa joc din nou... Aștept răspunsuri"

ia-ți măcar 2 rachete, fileu, instalează-l in curte la bloc/școală/casă, cheamă-ți colegi/amici și... or să prindă și ei gustul

| HopeDoor explică (pentru sierra1):

Deja am făcut asta din clasa a III. Am trecut creca prin 10 seturi de palete dar tot nu am gasit pe nimeni caruia să ii placă ca mie, ori zic ca se plictisesc ori ca le e prea lene ori că au obosit, chiar dacă îi iau usor. Şi de jucat mai gasesc dar tot înmânati de mine, vreau sa gasesc pe cineva mai bun decat mine că atunci e cel mai distractiv si as putea să îmi incerc loviturile mai puternice care alti nici nu încearcă să alerge după ele lol. Dar mersi de sfat, mai încerc să văd poate reușesc să fac si pe alti să prindă gustul.

| sierra1 a răspuns (pentru HopeDoor):

Dacă n-ai club, aia e singura cale