Da... ceva foarte simplu : cel mai bun exercitiu de slabit este alegatul :alearga 1 ora pe zi (daca poti si ai timp) si in 2 -maxim 3 saptamani scapi de grasimi
Cum naiba sa alergi 1 ora incontinu Dupa 20 de minute obosesti, dar sa alergi 1 ora incontinu mai ales cand ai si putina burta, nu cred ca e posibil.Alerg si eu 1 data sau de 2 ori pe saptamana depinde...dar mai mult de 20 de minute nu pot. Dupa 20 de minute simt ca nu mai am energie, si fac alergare usoara, nu alerg de parca m-ar fugati o haita de caini, si tot nu reusesc sa alerg 1 ora incontinu.
Cred ca s-a referit "o ora pe zi (dar cu pauze, ca si cum ai alerga la fotbal)
Eu m-am referit in total, acumulat... si apropo poti alerga 1 ora dar nu alergat cu 50 km pe ora... in pas alergator in concluzie eu ma refeream adunat sa faca 1 ora
Daca tu nu poti, nu inseamna ca nimeni nu poate
noi la antrenamente la fotbal alergam pana nu mai stim de noi
Sa nu mai mananci asa mult seara, sa nu mai mananci dulciuri. Ca de prajeli si junk-food daca faci sport presupun ca nu se pune problema
In rest depinde si de exercitiile pe care le faci. Pentru a arde grasimi cat mai repede nimic nu se compara cu alergarile usoare de 30-45m chiar 1ora.
Http://www.culturism.ro/antrenament/exercitii-abdomen.html
Asta-i programul complet pentru abdomen (3-4 zile pe saptamana, nu zilnic)
La asta adaugi niste cardio (alergat) si o dieta.
Si rabdare.
E greu sa-ti faci patratelele alea.
Alearga in fiecare zi sau mai mult o data la 2 zile dar cu o garnitura de ridicaturi de picioare. Te pui pe spate si iti ridici picioarele drepte.
Si daca faci o zi pauza, in ziua aia sa nu mananci prea gras, mai ales daca faci o pauza prea mare(fara alte exercitii).
Deci sa nu uiti ca exercitiul e cheia! [si eu am avut acelasi problema si am facut la greu si cand nu ma steptam am realizat ca functioneaza.]
De fapt alimentatia e cheia
Uite cum facem mananci neorganizat si tot ceti pofteste imima si cu multa munca iti demonstreez ca patratele ca alea nu sunt [doar dupa cum spuneam exercitiul e cheia!]b [stiu de la mine]
Stii prost. Stii de la tine ca ai metabolism rapid, atat.
Eu stiu oameni care nu fac abodmene DELOC si au patratelele foarte definite, din cauza alimentatiei.
P.S. : ia depaseste tu nr. de calorii arse zilnic cu alimentatia haotica si o sa vezi cum dispar
Iti recomand 6 shaorma pe zi + 2 litri de cola, si in 3 saptamani maxim o sa dispara
LexTerOp întreabă: