| CristianPreda a întrebat:

V-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu o problema. Eu fac exercitii fizice de un an si ceva. Se vede ca lucrez,dar problema este ca pe abdomen, inca am grasime. Patratelele se cunosc destul de bine dar cele 2 de jos inca nu se vad bine. Imi puteti recomanda ceva ce ar trebui sa fac? Multumesc anticipat. Dau FUNDA happy.

Răspuns Câştigător
| KrEaThYvE a răspuns:

Da... ceva foarte simplu : cel mai bun exercitiu de slabit este alegatul :alearga 1 ora pe zi (daca poti si ai timp) si in 2 -maxim 3 saptamani scapi de grasimi

| anonim_4396 a răspuns (pentru KrEaThYvE):

Cum naiba sa alergi 1 ora incontinustraight face Dupa 20 de minute obosesti, dar sa alergi 1 ora incontinu mai ales cand ai si putina burta, nu cred ca e posibil.Alerg si eu 1 data sau de 2 ori pe saptamana depinde...dar mai mult de 20 de minute nu pot. Dupa 20 de minute simt ca nu mai am energie, si fac alergare usoara, nu alerg de parca m-ar fugati o haita de caini, si tot nu reusesc sa alerg 1 ora incontinu.

| CristianPreda explică (pentru anonim_4396):

Cred ca s-a referit "o ora pe zi (dar cu pauze, ca si cum ai alerga la fotbal) thinking

| KrEaThYvE a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu m-am referit in total, acumulat... si apropo poti alerga 1 ora dar nu alergat cu 50 km pe ora... in pas alergator in concluzie eu ma refeream adunat sa faca 1 ora

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca tu nu poti, nu inseamna ca nimeni nu poate
noi la antrenamente la fotbal alergam pana nu mai stim de noi

11 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Sa nu mai mananci asa mult seara, sa nu mai mananci dulciuri. Ca de prajeli si junk-food daca faci sport presupun ca nu se pune problema

In rest depinde si de exercitiile pe care le faci. Pentru a arde grasimi cat mai repede nimic nu se compara cu alergarile usoare de 30-45m chiar 1ora.

| greyhound a răspuns:

Http://www.culturism.ro/antrenament/exercitii-abdomen.html
Asta-i programul complet pentru abdomen (3-4 zile pe saptamana, nu zilnic)
La asta adaugi niste cardio (alergat) si o dieta.
Si rabdare.

| Apocaliptic a răspuns:

E greu sa-ti faci patratelele alealaughing.
Alearga in fiecare zi sau mai mult o data la 2 zile dar cu o garnitura de ridicaturi de picioare. Te pui pe spate si iti ridici picioarele drepte.
Si daca faci o zi pauza, in ziua aia sa nu mananci prea gras, mai ales daca faci o pauza prea mare(fara alte exercitii).

| Septiiiiiiiiiiiiiiixxl a răspuns:

Deci sa nu uiti ca exercitiul e cheia! [si eu am avut acelasi problema si am facut la greu si cand nu ma steptam am realizat ca functioneaza.]

| Cosmin86 a răspuns (pentru Septiiiiiiiiiiiiiiixxl):

De fapt alimentatia e cheia

| Septiiiiiiiiiiiiiiixxl a răspuns (pentru Cosmin86):

Uite cum facem mananci neorganizat si tot ceti pofteste imima si cu multa munca iti demonstreez ca patratele ca alea nu sunt laughing [doar dupa cum spuneam exercitiul e cheia!]b [stiu de la mine]

| Cosmin86 a răspuns (pentru Septiiiiiiiiiiiiiiixxl):

Stii prost. Stii de la tine ca ai metabolism rapid, atat.

Eu stiu oameni care nu fac abodmene DELOC si au patratelele foarte definite, din cauza alimentatiei.

P.S. : ia depaseste tu nr. de calorii arse zilnic cu alimentatia haotica si o sa vezi cum dispar

Iti recomand 6 shaorma pe zi + 2 litri de cola, si in 3 saptamani maxim o sa dispara