| Ralucaaa6 a întrebat:

Buna TPU kiss! v-ati uitat aseara la ep. 1000 din Raw? love struck Eu m`am uitat dar dupa un timp am adormit si am ratat MainEventul laughing
Daca ati putea sa imi dati un link de pe youtube(sau de oriunde) cu meciul ar fi super happy
P.S. Dau funda si vot happy

Răspuns Câştigător
| Th3Unknown a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=i76S_Q6SwJY
Cred ca ti-e de folos.

12 răspunsuri:
| Alemoni a răspuns:

Buna!
John Cena vs. CM Punk?
CM Punk castiga.
Descarca-l de pe net sa-l vezi mai bine.
Vizionare placuta!

| Th3Unknown a răspuns (pentru Alemoni):

Ce de treaba esti, ai stricat farmecul meciului pentru biata fata, urasc genul asta de oameni si din pacate am si eu un amic care imi facea asa la fiecare eveniment si de atunci ma uit si eu pe ppvdirect sau wwe.con

| Ralucaaa6 explică (pentru Th3Unknown):

Pot si eu sa ma uit pe ppv sau pe wwe dar imi place pur si simplu sa asteptlaughing...eu prefer sa ma uit cu prietenii pe sport.ro la tv sau live... happy

| Alemoni a răspuns (pentru Th3Unknown):

Merci. Eu nu te urasc. happy

| Th3Unknown a răspuns (pentru Alemoni):

Wtf?! Stii bine la ce m-am referit...nici eu nu te urasc.Ma refeream ca daca i-ai spus cine a castigat puteai sa lasi umpicutz mai multe detalii.Pace.> big grin

| Alemoni a răspuns (pentru Th3Unknown):

Ok. Ai dreptate. am gresit.

| Ralucaaa6 explică (pentru Alemoni):

LoL laughing.A zis clar: "urasc genul asta de oameni..." nu s`a referit neaparat la tinewinking

| Th3Unknown a răspuns:

A si era sa uit, intra mai bine pe site-ul oficial al WWE, ca la noi pe Sport.ro dau cu 2 saptamanii in urma:
http://www.wwe.com/

Iar cand vrei sa vezi LIVE de exemplu Sumerslam intra aici:
http://ppvdirect.com/view.php?pg=live

Tot ce ti-am lasat nu e pacaleala mai ales site-ul cu live (nici eu nu am putut crede, nu cere cont nici survey si oferte din astea doar intri, si are si chat).

Sper ca te-am ajutat.

Stiu de site-ul official wwe.com dar imi place sa urmaresc cu ceilalti fani happy

| Th3Unknown a răspuns (pentru Ralucaaa6):

Primul site a fost bun (cel de pe youtube)?

Da,mersi kiss

| Th3Unknown a răspuns (pentru Ralucaaa6):

Imi pare bine love struck