| Dariana1999 a întrebat:

vedeti am 11 ani si putin. mama mea e plecata in Italia si stau cu bunicii si cu sora mea mai mare care are 21 de ani. as vrea sa port bustiera pentru ca am sanii destul de mari dar mie fena sa-i spun. cum as putea sa o fac sa observe ca am nevoie? promit ca dau funda.
:*

5 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

Eu zic sa o intrebi pe sora ta fara nici o jena..ca intre fete! big grin happy

| Meow15 a răspuns:

O poţi întreba simplu " Crezi că mi-ar trebui bustieră? ". Nu trebuie să îţi fie jenă, poţi discuta orice cu sora ta. Sigur te va ajuta happy. Alte fete care nu au surori vorbesc chestiile astea cu prietenele mai mari.

| dragutzairina a răspuns:

Buna! Eu am 13 ani! big grin Este ceva normal sa ai nevoie de bustiera, sutien...etc.Este un lucru normal care se intampla orcui! Jena nu are de ce sa iti fie! Dar daca esti mai apropriata de sora ta odata cand esti cu ea roag-o frumos sa mergeti sa iti ea pentru ca si ea a trecut prin asta.Si in general este bine sa ai pe cineva (cu atat mai bine o sora cu care te intelegi)cu care sa vorbesti astfel de lucruri pentru ca si ea a trecut prin asta si te poate ajuta!:* sper ca te-am ajutat! FUNDA?big grin

| bianca123009 a răspuns:

Pai eu zic sa-i spui printr-un mesaj sau ii ceri bani si te duci si iti cumpari singura!