| Flllaaa a întrebat:

Voi ce spuneti: saritul corzii si mersul pe bicicleta zilnic ajuta la subtierea picioarelor? Vreau cat mai multe pareri, va rog. Si cat timp credeti ca ar trebui sa acord zilnic acestor doua activitati pentru a avea picioarele mai subtiri cat mai repede?

4 răspunsuri:
| Deriol a răspuns:

Ambele sunt forme de cardio, bune pentru slabit/definire, deci te ajuta si la definirea picioarelor si nu numai.
Timpul pe care ar trebui sa-l acorzi este pana simti ca obosesti, daca chiar vrei sa te definesti trebuie sa acorzi timp pana obosesti de tot, de ex: sari coarda pana nu mai poti sa faci nici macar o saritura, iar cu bicicleta acelasi mecanism...eu asa fac cand vreau sa slabesc/definesc, dar conteaza mai mult ce mananci, nu manca multe alimente ce contin zahar, consuma multe proteine(carne, oua, lactate) pentru a-ti reface fibra musculara, carbohidrati(cartofi, orez, cereale) pentru energie si grasimi cat mai putine.
Bafta!

| PerfectLoveDrivesOutFear a răspuns:

Da ajuta!
Pai...eu as spune sa faci in jur de o ora pe zi din fiecare, daca poti bineinteles. Dar ai putea sa incerci si alte activitati precum alergatul sau poti sa mergi la sala.
Sper ca te-am ajutat. Succes!winking

| Laariss a răspuns:

Te ajuta foarte mult sunt exercutii cardio deci 30 de min in fiecare zi este suficient. nu vei slabi numai in zona picioarelor vei slabi tot corpul cu aceste exercitii sunt foarte bune daca te tii in cateva luni vei vedea diferenta. Mai ales daca combini sportul cu alimentatia dar orice exercitii ai face nu are cum sa slabesti numai intr-o anumita zona a corpului e ceva logic. oricum da te ajuta enorm de mult!

| NikolassJust4you69 a răspuns:

Eu nu stau sa it scriu ditamai romanu' laughing Orice efort care solicita muschii picioarelor, ajuta la tonifiierea lor, si iti face un picior frumos, sper ca te am ajutat laughing :*