| PsyhoChild a întrebat:

Vreau ca în ianuarie să încep să țin dieta și ma gandeam ce magazine au produsele ieftine de unde ma pot aproviziona cu mâncare. Eu ma gandeam la Lidl, există ceva mai ieftin decât Lidl?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

și mie tot Lidl mi se pare cel mai ieftin și am auzit de la cineva că au și cele mai curate fructe și legume față de alte hipermarketuri, ei chiar țin să nu fie întrecut un anume nivel de pesticide

| darrio2007 a răspuns:

Dieta o poti tine indiferent de unde cumperi alimentele. Conteaza numai ce mananci.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu zic să nu te grăbești, asta în primul rând. Să începi doar din februarie, sau chiar din martie.

| Sekim a răspuns:

Si da, si nu. Lidl are intr-adevar cele mai mici preturi la produse si este o algere foarte foarte buna de magazin de unde poti sa iti cumperi produse pentru o dieta sau pentru a avea o alimentatie sanatoasa. Au foarte multe iaurturi bune, produse din ovaz, orez etc integrale. Insa, desi Lidl are cele mai mici preturi, la Lidl nu vei gasi tot ce iti trebuie, si o alta recomandare de magazin ar fi Carrefour. Tinand cont ca au niste magazine imense, ai o varietate larga de produse, ai de unde sa iti alegi produsul potrivit pentru dieta ta. Acum, depinde si de orasul in care stai, am vazut ca si Mega Image are niste preturi bune si o varietate larga la produse sanatoase. Cauta pe YouTube : Nicolas Aesthetics si vezi videoclipurile in care a fost prin Lidl, Carrefour, Mega pentru a cauta produse sanatoase la un pret mic.