Cumperi de la secound-hand niste haine de piele si il cosi pe dinauntru, si eu am unau asa si implutura e din multe haine rele indesate acolo
Cel mai bine iti cumperi unul deoarece sacii confectionati cu nisip sunt foare tari si grei + ca iti poti ranii ligamentele daca lovesti puternic. Un sac cumparat este umplut cu un fel de silicon greu care nu iti provoaca dureri.
Asculta trebuie sa iei un sac de rafie de exemplu si il umpli cu rumegush daca este nisip e prea are incearca cu rumegus imi dai funda plz ca ti-am raspuns si ti-am fost poate de ajutor te implor imi funda!
Iei o haina de piele mai veche sau ce vrei tu numai sa fie din piele.o faci in forma unui sac de box si o legi sus. apoi cum spuneai o unplii cu nisip insa sa nu fie nisip foarte fin dar nici cu pietre mari pentru ca s-ar putea sa te raneasca. funda?
Pentru inceput il umpli cu rumegus pe care il presezi bine. Dupa un timp cand se aseaza mai bine il reumpli.Cand ti s-au intarit incheieturile il umpli cu nisip, tot in mai multe reprize. Faci un amestec cu nisip si rumegus. Sper ca ti; am fost de ajutor.:X