Salut! Am facut si eu box destul timp boxul e un sport dur si greu trebuie sa ai sau sa iti faci o conditie fizica acceptabila + sau daca nu ai mergi la sala de culturism in paralel cu boxul.Trebuie sa iti faci o alimentatie sanatoasa si bogata.Conteaza si varsta.Cati ani ai>?
13 ani si 5 luni, 1, 64-1, 65m inaltime, si 62 KG. Sunt putin plinut, dar o sa incerc sa am o alimentatie sanatoasa. Ce zici despre neincrederea in mine? :-s
De obicei viitorii boxeri incep de pe la 8 la 13 ani nu e tarziu du-te si la o sala de culturism ca sa ajungi la o forma si o putere formidabila.Fa ce iti place in viata Ps: nu privy in spate si nu lua in serios toate vorbele care vor veni. Tine minte pe viitor increderea e ca aurul daca ai pierdut aurul poti sa il cauti mult timp. Daca intelegi ce vreau sa zic Spor la dat si primit pumni
Mersii frumos :*
Cum stai cu funditele?
Mie nu-mi trebuie fundite, imi trebuie raspunsuri. Si daca te referi la a ta, deja ti-am dat-o
Un luptator nu ar trebui sa foloseasca cuvinte de genul "funditele"
Cosmin nu stii cred ce inseamna cuvantul luptator.....Box e un sport iar lupta e cu tot altceva