| ZbaCK a întrebat:

Buna TPU vreau sa ma apuc de box, dar sunt nesigur pe mine. Imi e rusine ca nu voi face bine. Cine imi poate da ai multe detalii despre acest sport. Gen ce se face acolo, ce conditie trebuie sa am. Si ceva sa capat incredere in mine, cam ce ar fi?

Răspuns Câştigător
| marlboroYkent a răspuns:

Salut! Am facut si eu box destul timp boxul e un sport dur si greu trebuie sa ai sau sa iti faci o conditie fizica acceptabila + sau daca nu ai mergi la sala de culturism in paralel cu boxul.Trebuie sa iti faci o alimentatie sanatoasa si bogata.Conteaza si varsta.Cati ani ai>?

| ZbaCK explică (pentru marlboroYkent):

13 ani si 5 luni, 1, 64-1, 65m inaltime, si 62 KG. Sunt putin plinut, dar o sa incerc sa am o alimentatie sanatoasa. Ce zici despre neincrederea in mine? :-s

| marlboroYkent a răspuns (pentru ZbaCK):

De obicei viitorii boxeri incep de pe la 8 la 13 ani nu e tarziu du-te si la o sala de culturism ca sa ajungi la o forma si o putere formidabila.Fa ce iti place in viata Ps: nu privy in spate si nu lua in serios toate vorbele care vor veni. Tine minte pe viitor increderea e ca aurul daca ai pierdut aurul poti sa il cauti mult timp. Daca intelegi ce vreau sa zicbatting eyelashes Spor la dat si primit pumni

Mersii frumos :*

| marlboroYkent a răspuns (pentru ZbaCK):

Cum stai cu funditele?

Mie nu-mi trebuie fundite, imi trebuie raspunsuri. Si daca te referi la a ta, deja ti-am dat-o thinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru marlboroYkent):

Un luptator nu ar trebui sa foloseasca cuvinte de genul "funditele"

| marlboroYkent a răspuns (pentru Cosmin86):

Cosmin nu stii cred ce inseamna cuvantul luptator.....Box e un sport iar lupta e cu tot altceva

7 răspunsuri: