Da, e printre cele mai bune si cu siguranta cel mai cunoscut si folosit. Whey-ul anului de nu stiu cate ori, da rezultate si e si destul de ieftin.
Se ia de regula cu dextroza si creatina, dupa antrenament. Bineinteles ca in functie de persoana care il foloseste, se poate lua de mai multe ori pe zi.
Este un supliment foarte bun, poti sa il combini cu creatina, poti sa iei o porti dupa antrenament si una dimineata.
Dimineata pe stomacul gol, nu?
Sunt incepator si nu prea stiu cum e cu "chestiile" astea.
Ai nevoie de carbohidrati dupa antrenament, aia fac magia sa mearga.
Carbo provoaca jetul de insulina si anabolismul ca apoi proteinele sa fie folosite pentru reconstructia muschilor. Si e mai bine sa iei dextroza decat mancare pentru ca dureaza prea mult asimilarea mancarii iar tu trebuie sa-i dai corpului nutrientii de care are nevoie in primele 30 de minute de dupa antrenament.
Creatina nu e vitala, dar lumea foloseste pentru ca da rezultate.
Ms de raspuns, dar vreau sa stiu daca nu iau creatina sau dextroza in combinatie cu ceea ce vreau eu sa imi cumppar, whey gold protein, obtin aceleasi rezultate? Eu vreau sa merg numai pe whey, daca intelegeti ce vreau sa spun. Asta si din cauza ca acum am un buget nu prea mare si nu imi permit sa iau si creatina si dextroza. Astept un raspuns. Va multumesc.
Dextroza e 25 lei, 2kg (asta insemnand cel putin 1 luna) deci nu poate fi o mare gaura la buget.
Daca obtii aceleasi rezultate? E complicat dar cel mai probabil, nu. Ti-am explicat la ce e buna dextroza, gandeste-te ca ai o masina, ai benzina, dar n-ai bujii. Benzina face masina sa mearga, dar fara scanteie e degeaba. Cam asa si cu carbohidratii. De creatina te poti lipsi, merge si fara, mai ales acum cand esti la inceput.