Nu stiu unde gresesti tu. Dar iti zic ce am facut eu. Acum ceva timp. am tinut o dieta disociata. Adica mancam o zi legume-fructe, o zi carne si o zi lactate. fara dulciuri, sucuri, paine, prajeli, grasimi. etc. Si am slabit 10 kg in 3 luni. De obicei se slabeste si mai mult si mai repede. Doar ca eu nu am tinut dieta strict. Poti incerca si asta. Sper ca te-am ajutat cu ceva. Pup :*
Dieta disociata e o mare prostie
Pune masa musculara si o sa arzi mai multe calorii. Carnea lactatele, ouale sa nu uitam ca si ele au calorii nu te gandii doar la grasimi, carbohidrati. Si care e faza cu painea, daca voi nu stiti sa va alegeti painea potrivita e treaba voastra.
-Bea multa apa si eventual poti sa-ti cumperi un fat-burner.
Si dieta ar trebui sa fie diversificata nu numai carne oaua lapte si putine legume pe langa ele... Fara grasimi? Pacat..maslinele verzi sunt preferatele mele. Si ar trebui sa incluzi si 2 fructe pe zi in alimentatia ta.
Daca o persoana slabeste cu anumite restrictii asta nu inseamna ca o sa slabesti si tu, fiecare corp este diferit in felul lui asa ca nu fi atat de sigura ca o sa slabesti si tu la fel a persoana respectiva. Si am terminat.
Ce paine consumi?