| andrewwPK a întrebat:

Buna TPU vreau sa va spun eu joc fotbal dela 6 ani si am 12 ani acum, is la antrenamente de 2 ani profesoru zice ca sunt cel mai bun la tehnica (dribbling), oare pot ajunge fotbalist in liga 2?puppy dog eyes
astept raspuns happy

Răspuns Câştigător
| MrAlex a răspuns:

Daca muncesti si te starduiesti sigur vei ajunge un jucator foarte bun dar important este sa te vada cine trebuiewinking

5 răspunsuri:
| club13medicalstuff a răspuns:

Da bineinteles, atata timp cat vei munci pe la 16 - 17 ani vei putea ajunge

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De ce numai in liga a II-a? Fixeaza-ti teluri mai inalte, respectiv liga a I-a, o echipa buna din strainatate si nationala.
Deocamdata esti prea mic pentru a juca in liga, trebuie sa incepi de la copii, apoi juniori si abia apoi seniori, in functie de cat de bun o sa fii. Cauta o echipa din localitatea ta ori din apropiere, care are grupa de copii si te duci sa te antrenezi acolo. De asemenea poti intra la o scoala de fotbal. Stiu ca anual se fac selectii pentru copii si prezinta-te la una dintre acestea. Succes!

| gabriela1hdbl a răspuns:

Daca vei continua cu sportul dorit in continuare, fi sigur! mai ales daca ai vointa si continui sa fi la fel de bun si nu te vei lasa vei deveni un bun fotbalist!

| andrewwPK explică:

Eu joc la c.s.s lugoj happy

| zM3di3valKill3R a răspuns:

Da ai pute sa ajungi in liga, dar trebuie sa muncesti in continuare si sa nu te lasi de fotbal sa continui sever cu antrenamentele