| ChrisstinaXdddddddd a întrebat:

Vreau si eu sa stiu daca shake-urile de slabit de la oriflame sunt bune, dau rezultate? Nu vreau raspunsuri gen "fa spor si mananca echilibrat", fac deja asta. Cat poti slabi cu shake-urile astea? Dau funda! :*

Răspuns Câştigător
| Indecenta a răspuns:

Poti slabi pentru ca ele inlocuiesc mesele, mai exact micul dejun si cina (sau doar cina, cum alegi tu)si contin putine calorii. Daca seara nu mananci, si bei doar shake-ul acela slabesti vizibil. Le copiaza pe cele de la herbal life, despre care se stie ca au efect garantat.

| ChrisstinaXdddddddd explică (pentru Indecenta):

Indecenta, le-ai incercat?batting eyelashes

| Indecenta a răspuns (pentru ChrisstinaXdddddddd):

Da, si am slabit destul de mult. Problema e ca dupa ce am renuntat m-am ingrasat la loc sad

Imi poti spune si mie cat ai slabit?batting eyelashes

Si cate shake-uri ai slabit? happy

Cu cate *? happy

Stiu ca imi ajungea unul pe luna pentru ca beam doar seara. Si asta timp de 2 luni, slabisem in jur de 7 kg.

Pai daca dupa ce voi slabi voi face sport si voi manca echilibrat, tot ma voi ingrasa?straight face

Daca dupa ce voi slabi, voi face sport si voi manca echilibrat tot ma voi ingrasa?

Nu ar trebui. Din pacate eu mancam seara cam tarziu. Tu incearca sa eviti lucrul asta si daca mai faci si miscare eu zic ca totul va fi f bine.

Multumesc pentru raspunsuri :*

Daca nu te deranjez, imi poti spune si cati ani ai?

16 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

"fa sport si mananca echilibrat", 90 % din cei care spun asta habar n-au ce inseamna sa mananci echilibrat.
Si da, mancat echilibrat inseamna si cu shake-uri, vezi ce contin intai.

| Marius96 a răspuns:

Da sunt bune, dar pe moment, deoarece dupa ce nu le vei mai bea o sa te ingrasi inapoi laughing.

| ChrisstinaXdddddddd explică:

Indecenta le-ai incercat?

| anutzik a răspuns:

Sunt reprezentant oriflame. din cate observi sunt cam scumpe..eu cred ca ar fi bune si din spusele prietenilor care au incercat.Acum tine de tine sa respecti cand sa le bei...etc. Nu slabesti strict un anumit nr de kg. depinde si de corpul tau, eu nu stiu dar cred ca exista o aproximare de slabire. O sa-mi intreb prietenii care au folosit si o sa-ti spun:*

| Howk a răspuns:

Cel mai tare shake l-am gasit la DM, normal costa 40 de lei, l-am gasit la oferta cu 20, mi-am luat doua cutii. Am slabit deja 1 kg in 3 zile, Beau un singur pahar pe zi, restul legume si fructe. Nu mai am pofta de mancare, shake-ul e complet de minerale, vitamine si aminoacizi si nu iti mai este foame. Are gust de biscuiti, e super. Il recomand, fata de ala de la herbalife care costa de 5 ori mai mult si este la fel, se merita. Se numeste Diet Vitalkost.