Abdomenele sunt aproape inutile pentru slabit, trebuie sa bagi cardio-alergat, dupa ce dai burta jos poti sa te apuci de crunch-uri ca sa faci patratele
Normal ca ajuta, de exemplu daca vrei sa te duci la sala sa faci muschi trebuie sa fi gras ca sa aiba din ce sa se faca muschii, daca ai 30 de Kg cum crezi ca se fac muschii?
Apar prin magie?
Doar asa ca sa stii si tu muschii nu se fac din grasime
Daca tu imi explici mie procesul prin care grasimea se transforma in muschi esti genial.
NU ABDOMENELE NU AJUTA la slabit, nu fac altceva decat sa-ti intareasca muschii care se afla sub un strat de grasime. Daca vrei sa slabesti trebuie sa faci efort sustinut o perioada mai lunga de timp undeva intre 30-60minute gen alergare sau mers pe bicicleta.
Spune-mi te rog frumos din ce se fac
Pentru cultura ta generala, cand te ingrasi creste si masa musculara odata cu grasimea. E aproape imposibil sa maresti muschii fara sa pui si grasime, de-aia este necesara o perioada de definire, in care sa arzi grasimea si sa ramana muschii.
Oricine are cunostinte MINIME de anatomie stie ca o celula NU se poate transforma in alt tip de celula, nu poti transforma grasimea in muschi si invers.
Incearac sa te documentezi inainte sa vorbesti
Pai e cum ai spune ca celulele nervoase se fac din celule musculare sau mai stiu eu ce
muschii cresc prin marirea celulelor musculare, din cauza asta trebuie mancate multe proteine pentru ca astea ajuta la cresterea celulelor
Cipi1212 întreabă: