Atunci fa tot ceea ce iti doresti, ce iti trece prin cap si ce iti propui, poate asta te va face mai fericit..incearca sa-ti gasesti activitati care te atrag si axeaza-te pe ele.Chiar nu stiu ce sa iti mai spun..ai grija de tine, ti-am zis, esti tanar si visele tale pot deveni oricand realitate.
E foarte naspa ce ti se intampla, dar gandeste-te ca altii sunt in situatii mult mai grave. Unii nu au ce manca, cu ce se duce la scoala, tu de bine de rau cred ca ai asta..Incearca sa fi mai deschis si renunta la gandurile astea.Incearca sa iesi 2 3 zile pe saptamana in oras, sa vezi oameni noi, poate reusesti sa iti faci si prieteni.Capul sus ca esti tanar si meriti sa iti traiesti viata! Stii vorba aia..viata iti e si dupa cum ti-o faci, asa ca gandeste pozitiv, o sa vezi ca pe viitor te va ajuta.
Stiu bine asta am fost invatat sa gandesc pozitiv dar vezi tu, am o limita ca oricare om si sunt visator deoarece vreau si imi doresc si merit ca oricare om am nevoie de o liniste deplina un timp departe de toate ceva timp...Si prieteni noi? nu sti orasul Drobeta Turnu Severin care daca este sa treci prin vizita vei vedea ce mentalitate au. Ma simt umilit, am orgoliul meu deoarece stiu ca am doar o viata iar, daca nu-mi traiesc viata macar incercand cum as dori eu dar sa am sustinere ce rost ar mai avea? Tot ceea ce-mi doresc este linistea sufleteasca... imi place foarte mult sa privesc la mare apusul si rasaritul. Toti zic ca eu visez cam mult si vad basme dar vreau mai mult decat atat. O viata ai si numai una si nu vreau sa o muncesc 12 cu 24 pe un salariu de 6 milioane si sa ajung sa regret ca nu am facut ce am dorit. In pamant te duci cu amintirile, nu te duci cu averi etc.
Atunci fa tot ceea ce iti doresti, ce iti trece prin cap si ce iti propui, poate asta te va face mai fericit..incearca sa-ti gasesti activitati care te atrag si axeaza-te pe ele.Chiar nu stiu ce sa iti mai spun..ai grija de tine, ti-am zis, esti tanar si visele tale pot deveni oricand realitate.
Afganistanu_9917 întreabă:
Stefan23k23 întreabă: