Hm.
Incearca sa mananci legume, fructe, peste, evita grasimile de porc de ex si lasa e-urile
: chipsuri, sucuri cu acid, fast food, etc.
Si nu incerca sa te infometezi pentru ca organismul nu v-a mai avea energie sa arda caloriile.
Exercitii : abdomene, alergare, gimnastica, aerobic etc.
Si app. abdomenele sunt folositoare dar nu ti se par pentru ca poate ai slabit dar mai ramane pielea aia lasata.
Daca nu cauta un sport la care sa te obosesti = sa transpiri mult, sa simti efortu .
Deci pe scurt mananca sanatos, antrenament, si ai grija de sanatatea ta = corpul tau
Bafta!
Daca mai ai nevoie de ceva da-mi add: bestjunior98
Sall. Alergari, coarda, bazin, mobilitate. Intr.o luna dai jos, 3 kg. Dimineata si seara alergari si coarda, iar de doua ori pe sapttamana bazin. Seara de seara...mobilitate. In rest, poti manca tot ceea ce.ti doresti..Pa!
Abdomenel au rol in a intarii muschiul, dupa cum ai spus si tu. Ca sa dai grasime jos iti trebuie CARDIO (alergat, coarda, box, inot, fotbal etc). Este ok programul tau. Daca nu ai sa mai mananci dulciuri, chipsuri, prajeli ai sa slabesti stai calma:) Apropo, sa nu mananci dupa ora 18 este cea mai mare prostie. Ultima masa trebuie sa fie cu 2-3 ore inainte de culcare, altfel iti faci praf stomacul. Citeste pe aici: www.getfit.ro sunt informatii foarte bune, scrise de cristian margarit, unul dintre cei mai buni nutritionisti din tara. Mai gasesti aici: www.cristianmargarit.ro, chiar acest a spus ca sa nu mananci dupa ora X e o prostie:)
Eu zic ca in timpul care iti ramane liber sa alergi putin intr-un loc mare. Parerea mea.
xyblue întreabă: