| PandaGirl0720 a întrebat:

Buna tuturor. Va rog sa ma ajutati. Cum as putea slabi 10 kg intr-o luna sau doua. Sunt dispusă sa fac cele mai grele exercitii dar va rog sa imi împărtăsiti experientele voastre cu acele exercitii de exemplu daca v-a ajutat sa slabiti sau a ajutat pe altcineva. Va rog frumos, frumos sa ma ajutati.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In primul rand intrebarea trebuie sa fie 10 kg de ce anume? masa musculara,grasimi,apa,corpul nu-i doar grasimi asa ca ai nevoie de ratiune sa stii ce anume vrei sa dai jos,rational este sa faci culturism ca sa nu dai aiurea masa musculara jos,indiferent de dieta,cardio masa musculara se pierde si daca mergi pe jos se pierde, imagineazati grasimile, muschi ca benzina organismului, organismul se hraneste cu ambele tu facand culturism acele celule se vor hrani cu grasimi ca corpul nu are chef de metabolizat proteine ca pierde prea mult de asta o dieta low fat, low carb, high proteine baga corpul obligatoriu in faza de ardere a grasimilor desigur va arde si masa musculara dar tu din moment ce faci sport si manci carne el recupereaza, de fapt slabim non stop faza e ca mancam prea mult, sportul nu slabeste, daca tu alergi 30de minute si bagi o shorma te vei ingrasa,sportul e nimic fara o dieta,si sportivi se ingrasa usor, tin minte un interviu cu un boxer care a pus pe el multe kg ca a exagetat cu grasimile, carbohidtrati, proteinele, asa zisa slabire de 10, 20 de kg obliga corpul ca dupa slabire sa depuna totul ca grasime total aiurea isi garantez ca 20 de kg de grasime nu pierzi tu in 2 luni, ia fa un calcul un singur gram de grasime = 9 calorii, cate calorii sunt in 20 de kg?, tu ai nevoie de 2000 de calorii in stare de repaus, ai nevoie de o dieta cu deficit caloric

Răspuns utilizator avertizat
| OnuOnulică a răspuns:

Mergi la sală și vorbește cu un antrenor.

| matrix100 a răspuns:

Pe langa raspunsurile utile pe care le-ai primit deja, as avea o completare. daca te duci la sala lucreaza-ti cat mai multe grupuri de muschi. ambitie multa iti trebuie ca sa reusesti

| CristiMC a răspuns:

Ce alimentatie ai? cate kg si ce inaltime?

| Boy91 a răspuns:

Salut,eu am slabit 8kg in doua luni dar mergand la sala,am facut cardio adica am alergat pe banda, bicicleta, stepper, si doar o data pe saptamana, in restul zilelor am mai tras de fiare, tu daca mergi de 3-4 ori pe saptama si esti foarte motivata o sa slabesti garantat, acasa nu o sa faci niciodata treaba, bafta