| penthouse a întrebat:

Vreau sa fac o cura de vitamina C injectabile am auzit ca sunt foarte bune. fac sala si vreau sa cresc in performante ( forta, masa musculara ) am auzit ca fac minuni. ce parere aveti? sunt bune injectiile?

Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Salut!
Ca sa fiu sincer nu am idee, dar stiu ca vitamina C e un element necesar corpului si are multe functii, insa nu stiam ca ajuta la sporirea fortei si masei musculare. Si totusi, sunt atatea suplimente (acelea care sunt certificate antidopaj), gen Animal Pack si Ultra Mega Pack, care iti dau pfiu de 3 ori nevoia de vitamina C si multe altele + enzime digestive care ajuta alimentatia. Nu cred ca vei avea sa zic prea mare satisfactie. Si inca o chestie, poate aparea un dezechilibru in ceea ce priveste raportul de vitamine. Ai nevoie cantitati care sa fie raportate una la alta, nu poti sa faci exces la un tip de vitamina si pe alta sa o neglijezi. Dar asta stiu in cazul catorva vitamine, iar vitamina C nu stiu daca se afla pe acea lista.
In fine, ideea e ca e buna pentru sistemul imunitar etc etc. dar nu cred ca vei avea satisfactii prea mari. Si gandeste-te in momentul in care renunti la acele injectabile...
Chestia cu auzitul poate sa fie doar o chestie comerciala.

Multa bafta!

0 răspunsuri: