Incearca "bicicleta" daca nu vrei sa dai tu din picioare. ma scuzi ca nu-ti pot da denumirea corecta.
Grasimea se da jos prin controlul caloriilor.
Aparatul de exercitii fizice ajuta, dar ajuta in sensul ca prin exercitii fizice nu scade metabolismul atunci cand faci controlul caloriilor. Sa-ti explic: muschii consuma mai multa energie. Atunci cand slabesti scade si masa musculara si prin asta scade metabolismul. Pentru a-ti mentine metabolismul sau chiar sa-i dai un boost (impuls) trebuie sa ridici greutati, saculeti cu nisip pe care ii poti pune la maini si picioare, coarda cu greutati in manere sau sa faci exercitii care opun rezistenta gen bicicleta de fitness, stepper etc. Nu stiu daca gasesti aparate care sa se incadreze in bugetul respectiv. Stiu de un mini-stepper dar nu cred ca are grade de rezistenta. Ar fi folositor oricum sa te ridici pe tine insati...
Am inteles! Nu reusesc sa imi gasesc vointa sa incep, pentru ca cedez si la dulce. Am niste gantere 5 kg si benzi elastice, astea ar ajuta?
Da.
Https://youtu.be/8iOyJJ_yVFs eu ma gandeam la unu din acesta.
E bun, daca te tine sa faci exercitiile.
Ține-ti bani in buzunar și in fiecare seara aleargă un 30 de minute intens.
Este cea mai buna soluție.
Părerea mea.
Fără alergat nu faci mare lucru.
Și încă ceva, ti-ar trebui un iubit sa te încurajeze, mult face un om drag care te susține?
O zi frumoasa.
La revedere.
Apuca-te odată cu el.
Și va încurajați amundoi.
Ciocolata cel mai mare dușman?
La noi oameni duc putina lipsa de educație, însă, urmărește o ora potrivita și ieși la alergat.
Impuneți asta.
E unica soluție.
Sunt sigur ca ai mai auzit sfaturi, însă, chiar apucă-te de alergat.
O zi buna.
Pentru a slabi 1kg trebuie sa arzi 7000 de calorii. Intr-o ora de alergat usor arzi cam 800 de calorii. Cat ai de gand sa alergi? Daca esti supraponderala si faci sport cu impact asupra articulatiilor (cum este alergatul) risti sa te ranesti.
Cum adica nu ai vointa sa controlezi caloriile pe care le mananci? Nu pentru binele tau o faci? Treci peste asta si "sufera" asa cum trebuie pentru binele tau!
Nu am un loc unde sa alerg. Cand voi incepe, voi face de 2-3 ori niste exercitii cardio, care pe mine m-au ajutat sa slabesc si mancand moderat. E greu ca am pofta de mancare si nu stiu ce sa fac, cateodata mananc, dar tot imi este foame.
Si eu am pofta de mancare. Vreo 6 luni mi s-au lungit urechile apoi m-am obisnuit si a devenit un stil de viata. Este foarte greu, stiu ce zici acolo, dar nu va functiona nimic. Singurul lucru care va functiona pe termen lung este sa-ti schimbi stilul de viata.
Fa-ti meniul cu o zi inainte, calculeaza caloriile si mananca doar ce este acolo. Nimic altceva.
Este greu, dar se invata. Eu acum stiu absolut tot ce bag in gura. Este instinctual deja.
Daca ai pofte de dulce si mananci, iar acel dulce sau (pizza, burger, paste, spring rolls etc-astea sunt pasiunile mele )acopera deja numarul de calorii din acea zi atunci NU MAI MANANCI ALTCEVA si ai sa vezi in timp ca nu merita sa stai nemancat.
Asta cu slabesc cu sport si voi fi in regula este o minciuna. Este foarte bine ca vrei si ca esti dispusa sa-ti misti fundul pentru asta, insa nu va da rezultate pentru ca este nevoie de enorm de mult sport pentru a slabi doar din sport. Mie mi se-ntampla sa mananc mai mult cand fac sport, pe fondul relaxarii ca sunt activ si, vezi Doamne, pot manca linistit.
In fine, bafta!
Probabil ca ai un set-point (greutatea spre care tinde organismul) mai ridicat decat este normal la inaltimea ta. Iar probabil ca grelina (hormonul foamei) este eliberat atunci cand senzorii din stomac nu sunt atinsi (strech points se cheama). Acestia sunt primii care iti zic ca esti full si dau semnal creierului. De asta trebuie sa te reglezi si sa numeri calorii, pentru a sti ca esti in regula, chiar daca simti foame. Sa NU mananci mai putin de 1200 de calorii pentru ca te dereglezi hormonal.
anonim_4396 întreabă:
maria11579 întreabă: