Sunt destul de slaba si nu am probleme cu greutatea. As vrea sa ma tonifiez dar nu as vrea sa slabesc. Ce anume faci la sala?
Fa exercitii pentru muschi, 4 sedinte / saptamana, o sa te tonifici fara probleme.
Si sa ai o alimentatie corespunzatoare, bogata in proteine.
Tocmai asta vreau.
niste exercitii, programe etc.
La aparate...nici nu stiu cum se numesc
Si am un abonament 60 lei pe luna + antenor, 5 zile pe saptamana.Foarte avantajos
Din ce oras esti?
La sala iti poate face instructorul de acolo un program de exercitii corespunzator pentru tine, in functie de varsta, greutate, obiective.
discuta cu el
Eu initial eram curioasa de niste programe sau exercitii pentru acasa.
vad ca toata lumea ma trimite la sala!
Pentru ca acolo ai conditii de lucru.
Acasa :
- flotari cu priza larga, pentru piept
- flotari cu priza ingusta, pentru triceps
- flotari la banca, pentru triceps ( cauta pe net sa vezi cum se fac, sunt foarte eficiente pentru triceps )
- genuflexiuni cu o greutate
- ridicari pe varfuri, pe un singur picior, cu greutate ( pentru gambe )
- ramat cu gantera pentru spate ( sau cu ceva improvizat )
- indreptari cu greutate ( pentru zona lombara )
- abdomene clasice ( abdomen - partea superioara )
- ridicari de picioare ( abdomen - partea inferioara )
- fandari cu greutate ( picioare )
- ridicari frontale, laterale si impins deasupra capului cu gantera ( pentru umeri, din pacate la umeri fara gantere nu faci mare lucru )
- flexii cu gantera pentru biceps
- tractiuni cu priza supinatie ( palmele spre tine ) -> spate, biceps si antebrat
Cred ca ajung deocamdata
Mi-ar fi mult mai usor daca mi-ati da niste linkuri catre video-uri sau youtube... eu asta cautam initial, dar e vina mea ca nu am specificat. :-s
Braila
Da, asta cred ca o sa fac. M-am gandit ca daca merg la sala o sa imi fie mult mai greu sa renunt Vreau sa vad intai daca altii au alte solutii pentru mine
anonim_4396 întreabă: