Nu cred ca poti sa slabesti atat de mult si nu cred ca e bine, nu cred ca o sa arati bine la 48 kg la inaltimea ta.
Greutatea ta actuala de 68 nu e mare, daca vrei sa slabesti slabeste dar trebuie sa te incadrezi intre 55 si 60 kg asa e bine
Ai numai 14 ani s-ar putea sa mai cresti cativa cm in inaltime pana la 19 ani.
Sa stii ca exercitiu bun pentru slabire e saritul coardei.
Nu e neaparat nevoie sa renunti definitiv la dulciuri, corpul mai are nevoie si de carbohidrati si dulce, deci poti sa mananci o prajitura odata la 3, 4 saptamani bafta
Fa cura cu spirulina:ia cate 2 capsule inainte de cele 3 mese(sau 2 mese daca asa preferi).O sa-ti scada pofta de mancare si in acelasi timp iti tine loc de mese, citeste pe net despre ea.Eu fac cura cu spirulina,dar pentru ingrasat, adica o iau dupa mese, chiar are efect la mine
Cea mai buna dieta este cea bazata pe mese disociate. de exemplu: Dimineata mananci lactate si branzeturi, La amiaz o supica de legume (fara carne sau altele) si seara (nu dupa 6) Un fruct sau ceva. Bine-nteles ca nu este o dieta stricta, ideea este sa mananci disociat. Eu am incercat asa si am slabit, deci da rezultate. Si in legatura cu sportul: nu trebuie sa spui azi alerg atat maine atat si tot asa, faci sport cum te simti bine, pentru ca intr-o zi poti alerga o jumate de ora, dar poate a doua zi pti o ora. Deci nu trebuie sa ai un program foarte strict. Multa bafta, desi, iti spun sincer, parerea mea este ca nu ai de ce sa slabesti 20 de kg. :*