| Popa_George_1991 a întrebat:

Vreau sa ma apuc de UFC sau MMA sau chiar kickboxing. Ma poate ajuta cineva? Daca exista posibilitatea sa joc in tara si sa nu fiu chiar nevoi sa plec in alta tara, unde ma pot antrena... Notiuni introductive.

Răspuns Câştigător
| LimonadaBaa a răspuns:

UFC-este o divizie a MMA-ului, cum e la fotbal Liga 1, Liga a-2-a, etc.MMA-ul nu e prea promovat in Romania, deci nu poti trai deocamdata doar din MMA.Kick-boxingul e cel mai promovat sport (in Romania)dintre cele pe care le-ai nominalizat tu, dar si in acest sport trebuie sa pleci in alte tari pentru a avea meciuri. Poti sa te antrenezi si in tara, dar meciuri, daca vei fi bun, cu siguranta vei avea si in alte tari.

| Popa_George_1991 explică (pentru LimonadaBaa):

Mullte persoane mi-au spus ca MMa-ul nu-i prea promovat, deci o sa incerc Kick-boxing. Dar mai am inca o intrebare. Eu voiam sa ma apuc de MMA fiindca acolo sunt manevre de submission, il poti tranti de pamant, dai cu picioarele, este la fel si la Kick-Boxing?

| LimonadaBaa a răspuns (pentru Popa_George_1991):

Nu, la kick-boxing nu ai voie sa lovesti cand adversarul este la pamant si nici nu poti sa-l il trantesti.E ca boxul, cu diferenta ca poti da si cu picioarele.

| Popa_George_1991 explică (pentru LimonadaBaa):

Mersi de raspunsuri. Raman la Kick-boxing.

| LimonadaBaa a răspuns (pentru Popa_George_1991):

Cu placere! Succes in continuare!

4 răspunsuri: