| AndreiXHXHX a întrebat:

Buna! Vreau sa ma dedic unei cariere de fotbalist.Cine ma poate ajute cu cateva sfaturi? Nu stiu ce exercitii sa fac ca sa imi dezvolt tehnicile..nu stiu cum sa imi potolesc emotiile in teren..Asa ca am nevoie de cateva sfaturi de la o persoana dornica sa ma ajute

P.S:echipa mea nu prea face antrenamente

2 răspunsuri:
| Alverto a răspuns:

Salut
In primul rând renunță la echipa aceea delăsătoare și înscrie-te la un club din oraș sau de unde ești de unde chiar ai ce învața. Pentru a învăța tehnici trebuie, antrenament->practică->reluare. Pentru a îți potoli emoțiile depinde și ce emoții ai... De frică, fericire, tristețe? Daca sunt de frică vorbește cu tine in oglindă și promite-ti că vei fi un fotbalist bun după scrie asta pe o foaie pe care sa o vezi în fiecare dimineață. Daca sunt de fericire, e bine, nu trebuie sa le ascunzi. Daca sunt de tristețe, apucă-te și fă zilnic flotări până nu mai poți și vei uita de tristețe.

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru aceste sfaturi si tehnici s-au inventat antrenorii!
Mergi la un club sportiv care are si grupe de fotbalisti si cere-le sa te verifice si daca esti acceptat in grupa, antrenorul iti va da toate sfaturile de care tu ai nevoie.