| BelehuzCorneliaAlexandra a întrebat:

vreau sa scap de pernutele de pe parti ..am vreo sansa? nu sunt foarte mari dar ma deranjeaza cand port o rochie sau cand imi pun curea la blugi. vreau sa arat bine la toamna cand am nunta..solutii va rog.dau funda kiss

Răspuns Câştigător
| GeorgyGirl a răspuns:

Simplu sport abdomene recomandat si fa un curs de inot sau dans ce preferinte ai sau sari coarda sinu mai manca dupa 7 pentru ca asa se va pune din nou bafta si multa ambitie daca vrei sa arti bine ai incredere si vei reusi!

4 răspunsuri:
| DaNyHoOp3r2013 a răspuns:

Pai faci abdomene happy si poti folosi un produs, carnitina happy te ajuta foarte mult la slabit happy

| DaNyHoOp3r2013 a răspuns:

Mananca salate happy

| Marius1985 a răspuns:

Sport, dieta, ins epcial sa eviti pastele fainoase, dulciurile si ce contine amidon (cartofi si orez in special). Ca sa maresti si mai mult arderile calorice poti incerca si ceva de genul asta: http://track.acaiberry900.ro/product/AcaiBerry-900/?pid=129&uid=1419 din cate stiu a fost promovat de faimoasa Oprah. Succes.

| agathapurple a răspuns:

Sport mult si crema anticelulitica. Sau varianta "lenesa" ar fi bodybuilderul acela care cica iti subtiaza corpul, sunt reclame si la teleshopping