| stephanixx a întrebat:

vreau si eu scuze pentru la scoala la sport ca profa noastra e mai batrana si sa c-am plictisit de scuzele noastre.
dau funda pentru cele mai bune 3 scuze

Răspuns Câştigător
| AndaDaniela a răspuns:

1.Sunt in timpul problemelor de menstruatie.
2.M-am lovit la genunchi/cot(nu conteaza, care iti vine mai usor)si nu-l pot misca prea tare, ma doare foarte rau!
3.Echipamentul meu s-a rupt si azi am vazut de abia!
Sper ca te-am ajutat! La mine mergwinking

13 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

De ce iti trebuie scuze? Nu e ceva rau in a face o ora de sport/miscare, ba e chiar sanatos.

Poti sa-mi explici si mie de ce nu vrei sa faci sportul, si nu ca sa te critic, dar pentru curiozitatea mea, pentru ca pur si simplu nu inteleg de ce va feriti voi atat de mult de ora de sport. Eu unul abia asteptam ora de sport.

| Yaesmin a răspuns:

1.stopul,2.iti este rau, 3.ai cazut pe scari, 4. ti-ai scrantit piciorul.

| FitMonkey a răspuns:

Nici o scuza! iti va parea rau pentru scuzele astea peste 5 ani cand vei avea 90kgwinking

| stephanixx explică (pentru FitMonkey):

Dac nu stii cum arat de ce vorbesti in numele meu. sport fac ma refeream la scuzele cand nu am chef si nu numai sportul e o metoda de a te mentine slab si sanatos alimentatie a alta si dac este o alimentatie corecta sportu poate fii si pe locul 2... mersi de sfatul nefolositor

| FitMonkey a răspuns (pentru stephanixx):

Sa cresti mare!

| GeorgeDuduu a răspuns (pentru FitMonkey):

Cat de corectbig grin

Si in viiata nu prea o sa te ajute ironia asta happy

| FitMonkey a răspuns (pentru stephanixx):

Pai uite nu voiam sa te supar. am dat si eu cu parerea
sunt multe fete care se negrijeaza, sportul e foarte important in viata si multi nu realizeaza asta
tu daca ai alimentatie pusa la punct si faci sport bravo tie! o faci pentru tine
eu doar mi-am dat cu parerea. mult noroc in viata!

Iti multumesc ca nu ai vrut sa am superii si nu ai facut-o si chiar nu imi pasa de alte fete si cel mai bine ca nu sunt ca alte fete... mersii oricum pentru parere happy

| IoAlexandra a răspuns:

Incearca sa-i spui ca aveti test ora urmatoare si trebuie sa inveti pentru ca profa e mai rea si da note mici.(noi asa facem si merge, dar avem mate dupa sport)

| elenasofia a răspuns:

Pai
1.Poti zice ca te simti foarte rau si nu te simti bine ca sa poti face sport
2. Poti zice ca ai o problema de familie sau ceva de genu
3. Poti zice ca parintii tai sunt plecati si trebuie sa ai grija de sora/fratele tau
4. Abia ai obsevat ca ti s-a rupt echipamentul si nu poti participa la ora
5.Esti pe ciclu
6.Te-ai lovit foarte tare si nu poti face educatie

Sper ca te-am ajutat
funda?batting eyelashes

| SkullDrawer a răspuns:

Ai putea spune ca ai pantaloni rupti sau ca ai hainele de sport la spalat...

| GeorgeDuduu a răspuns:

Cel mai bine e sa ai ghete happy adica nu sunt papuci de sport stii. te duci in vestiar, si iti pui ghetelebig grin