| Allexx11 a întrebat:

A folosit cineva pe aici Unidyne de la Universal? am slabit de la 120 kg la 92, si as vrea sa ma opresc pe la 83, cam asa,dar mi-a ramas ceva grasime pe brate,pe burta,si picioare,si mai am putin de dat jos,fac mult cardio la sala.dar am nevoie de un suplimente bun sa ma ajute,am folosit l-carnitina de la weider pana acum,dar nu este atat de eficienta,vreau ceva mai tare pana dau jos grasimea respectiva, am nevoie de sfaturi, cine a folosit sau stie..si nu neaparat unidyne...si alte produse asemanatoare pana in 100 lei

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Lipo 6 de la nutrex.E peste 100 de lei, dar e si foarte rapid, iesi mai ieftin decat cu ceva ieftin dar pe care il cumperi des.

| Allexx11 explică (pentru Cosmin86):

E mai bun decat unidyne?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Allexx11):

De cativa ani e considerat cel mai bun de pe piata.

Uite cele mai bune :
http://www.cristianmargarit.ro/......nimal-cuts

Alea 4 sunt cele mai tari la ora actuala. Poti cauta pe mai multe site-uri. Singura problema e ca sunt mai scumpe, lipo 6 e cam 2 milioane si te tine o luna, dar o sa dai destul jos cat sa merite banii. Celalalt de la muscletech e cam 170 de lei. Pe celelalte 2 nu le stiu.

| AnnaAnnne a răspuns:

De obicei produsele de slbit nu sunt bune ai grija, dai jos pentru o perioada si dupa un timp pui la loc + inca cateva kg din cauza lor, eu incurajez sportulhappy

| Allexx11 explică (pentru AnnaAnnne):

Scuze.dar am mentionat acolo k fac sala.si nu ma las de ea k sunt tanar.si nu am in gand sa stau la televizor si sa mananc k porcu si sa dau cateva kg jos cu ala si atat.intelegi? kg le pui inapoi daca nu ai grija.nu le pui inapoi k te lasi d alalaughing

| AnnaAnnne a răspuns (pentru Allexx11):

Foarte bine ca faci salahappy si n. Ai inteles ce. Am zis in raspuns Da, kg nu le pui ca te lasi de ala, am spus ca te ajuta sa slabesti pentru o perioada de timp si dupa un timp pui din nou nr de kg pe care l. Ai avut plus inca cateva si dupa aceea iar iei acel medicament si iar se intampla ce am precizat mai sus, crede. Ma am prietene care au patit astahappy

Răspuns utilizator avertizat