| Bastiorosz a întrebat:

Bună ziua, am 16 ani si 2 luni și fac sală de vreo 3 luni,si am ajuns sa am 31, 5 biceps,33, 5 /34 cm antebraț, si incheietura mâinii 17 cm.am 58-60 kg și 181, 5 cm oare sunt ok câtdecât? Dar oare ce tip de genetic am?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sala nu este recomandata la copii in crestere fiindca inhiba hormonii decrestere.
este important la ani astia sa faci un sport care sa te ajute sa te dezvolti sanatos si armonios, nu sa-ti cresti musciuleti care in afata de laudat la prieteni, nu ajuta la nimic, pentru varsta ta.

| Bastiorosz explică (pentru Violleta2022):

În primul rând eu fac sport pentru mine ca -să arat bine, si în al doilea rând la 16 ani nu mai ești copil, ești adolescent, si în toate sălile din România ai dreptul sa mergi la sală de la 16 ani, si nu mă interesează dacă nu mai cresc, că oricum sunt înalt. Muncesc zi de zi la mine în gospodărie, hrănesc zeci de animale pe care le am, si fac muncă fizică intensa, așa că eu mă consider tânăr adolescent nu copil

| Violleta2022 a răspuns (pentru Bastiorosz):

La 16 ani ca vrei sau nu esti inca copil, chiar daca ai ajuns adolescent si esti inca in crestere. Ca te consideri tu mai mare decat esti, asta este doar in mintea ta.
La 1.81m nu esti inalt, abia iesind din randul celor micuti de inaltime. Pana si standardele de acceptare la modeling spun ca trebuie sa ai peste 1.85m ca sa poti participa, adica cat de cat mai inalt.