| GhimisCatalin90 a întrebat:

Buna ziua!

Am achizitionat niste steroizi de la firma Pharma Gen respectiv : 3 cutii de hgh 100 ui/cutie si 2 cutii de oxandrolon 10 mg si inainte sa incep ciclu voiam sa stiu niste pareri despre aceasta firma daca a mai folosit cineva.
La prima analiza cutiile sunt foarte aspectuase, hgh-ul are si apa bacteriostatica in cutie cod secure, cod qr sper ca, calitatea lor sa fie pe masura asteptarilor si pe masura ambalajului

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mergi la medic si vezi ce iti spune.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Gâștele se îndoapă cu grăunțe.

| GhimisCatalin90 explică (pentru sadrian46):

Vrei sa pari deștept? Degeaba ai vârsta care o ai ca ești dezinvolt! E problema fiecăruia ce mănâncă ce folosește, daca ești frustrat ca ești bătrân si gras du-te si fa sport, hrănește-te adecvat!
Multă sănătate tataie!

| mihai69 a răspuns:

Știi că dacă iei din astea o iei razna cu capu' și rămâi și impotent, nu?

| doctorandus a răspuns:

Mergi la medic.

| Wr3nch a răspuns:

Daca nu puteti face muschi fara steroizi poate e un semn sa va lasati de sala laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce diferenta e daca e de calitate, pana la urma e ceva ce nu ar trebui sa faci si va avea efecte

| IceRope a răspuns:

Am folosit eu, la stropit livada.
S-au făcut nucile cât pepenii, iar cireșele de două ori cât o varză de Covasna.
Bre, mare noroc au ăștia din Pharma cu clienți de genul tău. {double facepalm}

| shaldark a răspuns:

Cum au fost? Calitatea așteptată? Update?

| GhimisCatalin90 explică (pentru shaldark):

Am impartit cutiile cu prt meu ca mi-a fost frica sa nu iau teapa. El si-a facut analize de sange pentru hgh si i-au iesit analizele ff bine. Este ce trebuie firma asta Pharma Gen

| shaldark a răspuns (pentru GhimisCatalin90):

Ff bine, mari? Și tu? Ai crescut de la ele? Te-au ajutat? Mulțumesc anticipat!

| GhimisCatalin90 explică (pentru shaldark):

Am avut rezultate bune, sunt multumit si eu si prt meu

| RaduFit a răspuns:

Am folosit eu de la Pharma Gen un ciclu cu sustanon si trenbolone enantat am avut rezultate foarte bune, este foarte buna firma

| GaitaCristian a răspuns:

Mi-a venit si mie azi o comanda de Anavar de la firma asta de pe steroizi.com. Ai ceva update-uri care sa ma ajute si pe mine? E legit firma? Vreau sa stiu daca a meritat investitia sau nulaughing

| cmdnt a răspuns:

Salut, oxandrolon erau niste pastilute mici si rotunde, fara nimic inscriptionat pe ele? ms anticipat