| boboo94 a întrebat:

Am cateva intrebari la care as fi bucuros daca mi-ati putea raspunde.Am 20 de ani.in jur de 1.80 inaltime si aproximativ 90 kg( destul de mult da, problema cu grasimea fiind in zona abdomenului si a pieptului oarecum).M-am reapuact din nou de sala, asta dupa o pauza de aproximativ 2-3 ani, inainte am facut sala 1 an iar dupa ce m-am lasat nu am avut grija la alimentatie si din asta m-am ingrasat.Acum as vrea sa iau ceva suplimente pentru crestere. M-am hotarat sa iau Creatina Storm de la Universal deoarece am auzit ca este foarte buna.As vrea sa imi spuneti daca este buna pentru mine si daca ar mai trebui sa iau si cu proteine.Nu sunt foarte priceput in aceasta privinta, de asta apelez la dvs.Eu m-am gandit sa iau Storm + L-Carnitina...As vrea sa si dau jos dar sa si umflu putin muschiuletii..Nu ma astept la rezultate miraculoase, sunt constient de asta.Pot sa iau aceasta combinatie? M-ar ajuta la ce vreau eu sa fac? Daca nu, ce imi recomandati?

10 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

"As vrea sa si dau jos dar sa si umflu putin muschiuletii", problema e ca nu le poti face in acelasi timp.

Ce vrei mai intai?

| boboo94 explică (pentru Cosmin86):

Deci sa inteleg ca nu pot lua si Storm si L-Carnitina in acelasi timp? Ma mai gandisem sa fac un ciclu de nu stiu.2-3 luni cu Storm, dupa care sa iau L-Carnitina... Eu la sfarsitul fiecarui antrenament fac si cardio, de asta ma gandeam ca pot sa le iau simultan

| Cosmin86 a răspuns (pentru boboo94):

Poti sa le iei simultan, dar le iei degeaba.

Ia 3 luni doar storm si cu o alimentatie de masa musculara. Apoi 1-2 luni carnitina si alimentatie de definire.

Incearca asa.

| Irinucaaa a răspuns:

Buna! Eu as zice sa nu iei nimic, sa te axezi mai mult pe sport, sa pierzi un pic in greutate, sa aborzi un stil viata sanatos. Si nu in ultimul rand sa te iubesti asa cum esti!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Irinucaaa):

Tu nici macar n-ai auzit de STORM de la universal nutrition, nu? laughing

Nu te inteleg. Cum adica nu am auzit de STORM din moment ce intreb de asta?

| Cosmin86 a răspuns (pentru boboo94):

" Cosmin86 a răspuns (pentru Irinucaaa): "

Te cheama "Irinucaaa"? Ai 2 conturi?

Scuze...Este a doua zi pe TPU si nu am vazut ca scrie acolo ca raspuns pentru Irinuca laughing

| JohnnyBi a răspuns (pentru Cosmin86):

SA ABORZIIIIIIIIIIIIIIIIII. A B O R Z I! bine ca nu avorti. ori mi se pare mie ca abordezi sau avortezi rolling on the floor

| Cosmin86 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Ea se iubeste asa analfabeta cum e laughing