| Mihail01Johan a întrebat:

Buna Ziua, am întrebat de mult un prieten legat despre acest sport numit Fitnet și Culturism și am auzit, nu prea multe lucruri despre care nu prea înțelegeam mult prea bine de la el, daca se pricepe careva sau cineva despre acest sport să îmi spune multe in detalia, mai ales că am auzit inca una că în competiție de juniori seniori sau clasa mare se interzice folosirea steroizilor sau că se administrează nu știu ce fel de fumbstanta pentru corp,..., Oricum, daca cunoașteți sau știți răspunsul, va rog frumos sa îmi explicați mai in detalia, va mulțumesc frumos!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fitnet este un termen care se referă la antrenamentele de fitness realizate online sau pe o platformă digitală. Culturismul este un sport care implică dezvoltarea și sculptarea mușchilor prin exerciții cu greutăți.
În competițiile oficiale de culturism se interzice folosirea steroizilor sau a altor substanțe interzise. (o măsură luată pentru a asigura un mediu de competiție corect și sănătos.
Participanții sunt supuși testelor antidoping pentru a se asigura că respectă regulile.

0 răspunsuri: