| AndreeaRE a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutorul vostru. De aproximativ 1 luna jumatate am inceput un stil de viata sanatos cu scopul de a ajuge la o anumitea greutate. Manac la ore fixe (7, 10, 13, 16, 19)merg la sala de 3-4 ori pe saptamana cu toate aceastea in perioada asta nu am slabit decat 3 kg. Mentionez ca am mese precum ( mic dejun precum, un ou prajit in foarte putin uei de cocos, bacon, avocado, rosie sau iaurt aprox. 200 gr cu 15 gr musli si 1/4 fruct kiwi sau capsuna sau banana; pranz: friptura cuptor sau gratar cu o salata gustarea de la 10 un fruct de obicei, gustarea de la 16 migdale aprox 20 gr, cina de la 19 un iaurt sau o supa) in weekend am un cheat meal. Beau 2 l aprox sau chiar peste de apa. CU toate astea nu slabesc mai mult. Se poate sa ma ajutati cu un sfat sau cu o parere.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Pai 3kg/luna e foarte bine, asta e un ritm bun. De obicei se slabeste cam 1-2 kg/luna.

| aXy99 a răspuns:

Renunta la mancarea prajita, indiferent de tipul uleiului, renunta la bacon si cel mai important, RENUNTA LA CHEAT MEAL! Vei slabi mai mult.

| Paul754880338 a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa nu renunti. Continua! Ca sa ajungi unde iti doresti ca si greutatae sau forma fizica ai nevoie de timp, disciplina si perseverenta.