| cristianmihai1 a întrebat:

am si eu o nelamurire, fac sala de 8 luni si se vede masa musculara depusa, doar ca ar trebui sa scad din grasimea corporala, cum procedez? Eu ziceam sa imi fac antrenamentul la sala de forta si sa ma duc pe stadion sa alerg, macar de 3 ori pe saptamana, am 1.91 si 97 kg,

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Renunti la carbohidrati, nu depasesti 2000 de calorii zilnic, cardio de 3 ori/saptamana si arzi grasimea.Vezi sa nu elimini proteinele din alimentatie ca pierzi si din masa musculara dupa aceea.

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu trebuie renuntat la carbo ei ne dau energie, fara ei nu am putea efectua efort fizic, trebuie aflata rata ta metabolica

2163 atat consumi tu nefacand nimic, incercam sa consum 1500 de calori plus 500 de calori efort fizic = 1kg pe saptamana,intr-o luna ajungi la o greutatea normala,fara sucuri,dulciuri,fast food, mezeluri, pizza, prod de patiserie, apropo fiind in deficit nu pui masa musculara desi concentreazate pe cardio

ps daca vrei poti intr o comunitatate de slabit http://discord.gg/sZnxqc

| RAY a răspuns:

Ai dau fundita aiurea, organismul nu consuma masa musculara ca nu e nebun, doar in cazuri urgente gen infometare