| SirCryss a întrebat:

as dori sa spun o intrebare legata de "Dusmania dintre huligani/suporteri si jandarmi/politie" mai ales suporterilor. De unde pana unde a inceput aceasta dusmanie, ce au suporterii cu jandarmii.

De ce cand vad suporterii/huliganii jandarmii trebuie sa se bata, sa iasa scantei, am vazut si organizatia ACAB ( All Cops Are Bastards) dar de ce. Nu tin partea nimanui.

Intrebarea: De ce suporterii/huliganii se "razboiesc", se bat, au boala cu jandarmii, ce le-au facut, ce le fac, care este MOTIVUL?!?!?!?!?

1 răspuns:
| SirCryss explică:

Am auzit si astea de la unii oameni:

1. "Respect celor ce s-au luptat cu jandarmii! Pentru tara au facut asta, nu de dragul de a incasa amenzi si batai de la jandarmi!"

2. "Am zis sa nu scriu nimic aici, dar vad ca sunt multi nesimtiti care sunt suparati ca s-au spart 3 geamuri prin Bucuresti... sunteti suparati pe huliganii care s-au batut cu jandarmii pentru drepturile voastre SCLAVILOR?!

CAND SE FURA 3 MILIARDE de euro din BUGET NU VA MAI SUPARATI?!
Cand li se iau parintilor vostri bani din salariu nu va mai suparati?!

VA SUPARATI CA S-AU SPART 3 GEAMURI?!?! JEGOSILOR! LASILOR! PIZDELOR!

SUPARATI-VA CA SE FURA MILIARDE DE EURO DIN BANII NOSTRIIIIII!
NU VA SUPARATI PE 3 GEAMURI! CA ALEA SE PLATESC USOR!"

De ce nu au luptat pentru noi nu prin batai de strada, incendieri, aruncari cu pietrii si tot felul cu jandarmii, de ce s-au separat de celalalt grup de protestanti si au inceput bataia de strada?!